Redmi Note 12'den iPhone 11'e geçilir mi?

Su anda telefonda 5200 fotoğraf 1200 video var yeterli olur mu gene de 64.
Yetmez hocam 1200 video ne 128den aşşağı alma yani en kötü şey yapabilirsin eski fotolarını ve sık açıp girdiklerin hariç tüm videoları google fotoğraflara atarsın ama genede çok fazla alan kaplar aktif kullandığın telefonda nekadar alan kaplıyor şuan ?

Arasında da çok fark var ama bakacağım gene teşekkürler hocam yardımın için. Bu arada arayüz hızlı değil mi 11 de uygulamaya gir çık falan Android gibi değil.
Ne demek hocam biley değiş hocam arayüz konusunda rahat olabilirsiniz ios 18 çok rahat çalışıyor isterseniz bir esaycep bayisi varsa ilinizde yada herhangi bir mağaza gidip deneyimleyin iyi akşamlar

Son düzenleme:
Yetmez hocam 1200 video ne 128'den aşağı alma yani en kötü şey yapabilirsin eski fotolarını ve sık açıp girdiklerin hariç tüm videoları Google Fotoğraflar'a atarsın ama gene de çok fazla alan kaplar aktif kullandığın telefonda ne kadar alan kaplıyor şu an?

Şu an 6.71 GB video kaplıyor 2 GB fotoğraf toplam 8.71 alan kaplıyorlar.

@Shinsai hocam siz de yorum yapar mısınız rica etsem konuyu baştan okuyarak.

@Sakuya ızayoi sizde yorum yapabilirseniz sevinirim hocam.

@Sakuya Izayoi

Son düzenleme:
Ben telefonu babaanne gibi kullanıyorum, Nokia N70 bile yetiyor. Bana kalsa geçilir ancak depolama sorunu yaşayacağınız bir gerçek. Benzer bütçede aşırı temiz Galaxy A54, A55 bulabilirsiniz ikinci el olarak. Sosyal üyeleri gibi düşünürsem bu daha mantıklı açıkçası. Eğer illa iPhone kullanmak istiyorum diyorsanız 120GB olan modelini almanızı tavsiye ederim.

Ben telefonu babaanne gibi kullanıyorum, Nokia N70 bile yetiyor. Bana kalsa geçilir ancak depolama sorunu yaşayacağınız bir gerçek. Benzer bütçede aşırı temiz Galaxy A54, A55 bulabilirsiniz ikinci el olarak. Sosyal üyeleri gibi düşünürsem bu daha mantıklı açıkçası. Eğer illa iPhone kullanmak istiyorum diyorsanız 120GB olan modelini almanızı tavsiye ederim.

Ekranı çok kötü diyorlar harbiden abartıldığı kadar var mı? XS Max almam daha mı doğru olur.

Ekranı biraz soluk evet, neden Android modelleri değerlendirmiyorsunuz?

Hem iPhone kullanmak istiyorum hem de S21 FE daha iyi diyorlar kameraya fakat yani nasıl diyeyim, lensden sanırım ama IPhone'da daha doğal duruyor S21 de falan çok yapay duruyor çekilen fotoğraflar.

11 devri çoktan kapandı yanlış anlaşılmasın hala iş görür ama ölü yatırımdan başka bir şey değil. iPhone 13 altını tavsiye etmiyorum hem kamera hem de stabillik konusunda daha çok memnun eder.

1 sene kadar idare etmez mi 11? Ardından 13'e geçsem?

Ben bu bütçede Nothing Phone 1 alırdım şahsen. Saf Android ve fiyat aralığında en iyi seçeneklerden birisi. Performansı da pili de kamerası da gayet tatmin edici ayrıca sıfır. Tek eksi diyebileceğim özelliği güncelleme desteği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı