- Makaleler
- 5
@Fenerbahçelii Telefon ile ne yapacaksınız da yetip yetmeyeceği konusunda endişe duyuyorsunuz?
Eder hocam önceki sayfada anlattığım gibi 9gblık dosya 1.8 2gb olarak telefonun depolma alanını kaplar max ekran konusunda evet niti düşük ama zaten 13 alsanda parlaklığını düşürüp kullanıyosun pil çok gitmesin diye onun dışında ekranı bana soluk gelmiyor açıkçası PPI oranıda iyi sayılır ekran doygun yani benim önerim bir mağazaya gidip telefonu eline alıp bakman kafana yatsın önce öyle alHem iPhone kullanmak istiyorum hem de S21 FE daha iyi diyorlar kameraya fakat yani nasıl diyeyim, lensden sanırım ama IPhone'da daha doğal duruyor S21 de falan çok yapay duruyor çekilen fotoğraflar.
1 sene kadar idare etmez mi 11? Ardından 13'e geçsem?
@Fenerbahçelii Telefon ile ne yapacaksınız da yetip yetmeyeceği konusunda endişe duyuyorsunuz?
Bence bu kullanım senaryosunda 11 de yeterli olacaktır. Sonuçta 13 de alsanız üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yapacaksınız.
Eder ama kamera ve ekran kalitesi beklentinin altında kalabilir ona göre al.Hem iPhone kullanmak istiyorum hem de S21 FE daha iyi diyorlar kameraya fakat yani nasıl diyeyim, lensden sanırım ama IPhone'da daha doğal duruyor S21 de falan çok yapay duruyor çekilen fotoğraflar.
1 sene kadar idare etmez mi 11? Ardından 13'e geçsem?
Eder ama kamera ve ekran kalitesi beklentinin altında kalabilir ona göre al.
Eder ama kamera ve ekran kalitesi beklentinin altında kalabilir ona göre al.
Note 12 kullanan beni üzdü bu konu :/ şaka bir yana yeni telefonunuz hayırlı olsun şimdiden.
Değer kaybedecektir sonuçta kullanacaksınız, eğer ticari kaygılarınız varsa 13 almanız daha isabetli olabilir.Parasına değer mi tek sorum bu hocam o zaman yani değer kaybeder mi? Ayrıca birkaç kişi hiç sorun yok arayüzde diyor birkaç kişi de kasmaya başlar diyor anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.