Redmi Note 12'den iPhone 11'e geçilir mi?

Telefonumu seviyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Neden bu kadar şikayet ettiniz onu anlamadım:*

Hocam ilk başta yazdığım gibi savunulacak tek tarafı 120 Hz başka bir tarafı yok.

Değer kaybedecektir sonuçta kullanacaksınız, eğer ticari kaygılarınız varsa 13 almanız daha isabetli olabilir.

Arayüz olarak yavaşlamanın cihazın hafıza doluluk oranına bağlı olduğunu düşünüyorum biraz da.

13 almayı bende istiyorum fakat maalesef durumlar el vermiyor asgari ücret alıyorum fakat yarısı evin ihtiyacına gidiyor :(

Asgari ücret ile iPhone mu almak istiyorsunuz. 🤨 biraz zorlayıcı bir karar açıkçası, mesajımı yanlış anlamayın. Benzer hamle benden de gelmişti yakın zamanda.

İlk maaşımla almayacağım tabiri caizse bütün paramı IPhone'a yatıran bir enayi değilim :D aile evinde yaşıyor aynı zamanda çalışıyorum. 7 8 aydır köşeye attığım para 11'e yatıyor o manada dedim.

İlk maaşımla almayacağım tabiri caizse bütün paramı IPhone'a yatıran bir enayi değilim :D aile evinde yaşıyor aynı zamanda çalışıyorum. 7 8 aydır köşeye attığım para 11'e yatıyor o manada dedim.
Hocam benim 20gb boş alanım var şuan ve donma kasma ısınma yaşamıyorum ios 18 gayet iyi çalışıyor kamera konusundada zaten bu fiyata bu kalitede başka kamera yok bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı