Redmi Note 12s HyperOS 2.0 performans düşüşü

Sad Minibüs

Hectopat
Yer
Gaziantep, Şahinbey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: HP compaq nx7010

CPU: intel pentium m işlemci

GPU: ATI Mobility Radeon 9200

Ram: 512 MB

Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba. Redmi Note 12s cihazımı alalı 1 sene oldu. MIUI 14 ile geldi. Hala bu zamana kadar IMEI atmadım içine yani yurt dışı. Doğru hatırlıyorsam ekim veya kasım ayı gibi HyperOS 1 güncellemesi geldi. Hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bu Mart'ın başında HyperOS 2.0 güncellemesi geldi. Yapmaz olaydım. Geekbench 6'da multi Core'da neredeyse 2000 puan veren cihazım 1300'lere kadar düştü. Çok ısınmaya başladı. Aynı anda oyun oynayıp hotspot özelliğini kullanamaz oldum. Bunun bir çözümü var mıdır? Şu an Android 15'teyim ve bilgisayarım yok. Bootloader kilidini de her şeyi denememe rağmen açamadım. Instagram ve eFootball gibi çok ağır olmayan program ve oyunlarda kullanılamayacak derecede donmaya, kasmaya ve ısınmaya başladı. Umarım bir çözümü bulunur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımınız HyperOS için yetersiz kalıyor olabilir, çünkü pek güçlü bir işlemcisi yok bence. İmkanınız varsa sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Sümü değiştirmek için bootloader kilidini açtıktan sonra twrp ile stock rom atmak gerek diye biliyorum. Ancak bootloader kilidini çok denememe rağmen açamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı