Redmi Note 13 Pro+ HyperOS 2.0 almıyor

Hocam peki ne zamana gelir? HyperOS geldi ama 2.0 sonrası gelmedi ilk telefon bana geldiğinde MIUI kullanıyordu.
Hiçbir zaman gelmez, babamda da Note 13 Pro 5G Çin versiyonu var (CE logosu yok, lazerle sahte CE logosu basılmış) ve HyperOS 1.0.10.0.UNRTRXM'de kaldı, tek yol bootloader kilidini açıp Fastboot üzerinden Stock ROM atmak. Bu tarz Fake ROM'larda güncelleme uygulaması IMEI gitmesin diye bilerek bozuluyor, böylece telefon hiçbir zaman güncelleme almıyor.

Hocam IMEI falan atıldığı yok normal kullanıyoruz hattı çıkarıp denesem atar mı güncelleme?
Hat ile alakası yok, Fake ROM olduğu sürece hattı ne kadar çıkarırsanız çıkarın güncelleme gelmez.

Hiçbir zaman gelmez, babamda da Note 13 Pro 5G Çin versiyonu var (CE logosu yok, lazerle sahte CE logosu basılmış) ve HyperOS 1.0.10.0.unrtrxm'de kaldı, tek yol bootloader kilidini açıp Fastboot üzerinden stock ROM atmak. Bu tarz fake ROM'larda güncelleme uygulaması IMEI gitmesin diye bilerek bozuluyor, böylece telefon hiçbir zaman güncelleme almıyor.

Hocam anlamadınız galiba telefonun IMEI'leri orijinal sadece telefon yurt dışı o zaman nasıl hyoeros güncellemesi aldi?

Hiçbir zaman gelmez, babamda da Note 13 Pro 5G Çin versiyonu var (CE logosu yok, lazerle sahte CE logosu basılmış) ve HyperOS 1.0.10.0.unrtrxm'de kaldı, tek yol bootloader kilidini açıp Fastboot üzerinden stock ROM atmak. Bu tarz fake ROM'larda güncelleme uygulaması IMEI gitmesin diye bilerek bozuluyor, böylece telefon hiçbir zaman güncelleme almıyor.

Hat ile alakası yok, fake ROM olduğu sürece hattı ne kadar çıkarırsanız çıkarın güncelleme gelmez.

Hocam fake ROM falan değil cihaza IMEI atilmadi.

HyperOS sürümünü kontrol ettiğiniz sayfada yeniliklere bastığınızda "Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok." şeklinde bir hata alıyor musunuz?
Evet hocam ama fake rom olsa MIUI den hyperos güncellemesi almazdı IMEI atılan bu telefonun pro su bile 2.0 aldı ama telefon Çin cihazi UNOMİXM ne anlama geliyor?

Hocam peki ne zamana gelir HyperOS geldi ama 2.0 sonrasi gelmedi ilk telefon bana geldiğinde MIUI kullanıyordu.
Seri numarasına göre geliyor güncellemeler. 2 tane Redmi 10C aldık. Yaşlı bireyler için. Birine MIUI 14 geldi diğeri MIUI 13'te bir süre sabit kalmıştı. Geçen haftalarda Redmi 13 (moon) 8/256 cihazını aldım. Kapalı kutu telefondu, 1 hafta içinde HyperOS 2.0.5.0 güncellemesi geldi. Beklemenizde fayda var.

Evet hocam ama fake rom olsa MIUI den hyperos güncellemesi almazdı IMEI atılan bu telefonun pro su bile 2.0 aldı ama telefon Çin cihazi UNOMİXM ne anlama geliyor?
Düz global ROM hocam.

OS2.0.9.0.VNOMIXM gelmiş en son.

Seri numarasına göre geliyor güncellemeler. 2 tane Redmi 10C aldık. Yaşlı bireyler için. Birine MIUI 14 geldi diğeri MIUI 13'te bir süre sabit kalmıştı. Geçen haftalarda Redmi 13 (moon) 8/256 cihazını aldım. Kapalı kutu telefondu, 1 hafta içinde HyperOS 2.0.5.0 güncellemesi geldi. Beklemenizde fayda var.

Anladım hocam telefonun IMEI'leri orijinal aynısı annemde var onda daha gelmedi ama o direkt olarak HyperOS'la birlikte geldi.

Anladım hocam telefonun IMEI'leri orijinal aynısı annemde var onda daha gelmedi ama o direkt olarak HyperOS'la birlikte geldi.
Olabilir hocam normal. Sabırla bekleyin. Seri numarasına göre gelir güncellemeler. Ama bunu güncellemeyi yayınlayanlar bilir. Gidip de seri numarasıyla yetkililere sorarsanız size kesin bir cevap veremezler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı