Bende de aynı cihaz var aga bende bütün yöntemleri denedim ama HyperOS 2.0.4.0 sürümün de oldu için bootloader kilitini açamıyorum eğer sendeki sürüm MIUI 14 veya hpyeros 1.0.8.0 ise Android 14 veya 13 metot var bir tane onu yapıp açabilirisin ben en son gelen gücelllemeyi yükledim icin cihaz artık komple kapalı tek yolu var acmanın cihazı yetkili hesap mi ile anlaşmalı telefoncular aça biliyor tabii parayla o da Xiaomi communtiy var onu bende deniyorum hep sınırda günlük 2 bin kişi alıyolarmış benim 6 günüm deneyişimde ama herhangi bir sonuç yok denemeye devam edeceğim telefonu telefoncuya götüreceğim öyle actırıcam geri MIUI 14 çekeceğim kasıyor donuyor HyperOS bu telefona gitmiyor bak çözümü bu
Dedim yöntem bu adamın yaptı gibi yaparsan telefonu belki kırabilirisin hem Xiaomi community beklemede gerek yok ama cihazın Android 15 HyperOS 2.0.4.0 ise geçmiş olsun Xiaomi comunittyden deneye deneye acıcan ama HyperOS 1.0.8.0 ise açabilirisin ya da MIUI 14 Android 13 ben de bu işlerden anlıyorum ama bende yetkili hesap yok o yüzden ücret verip telefonu öyle acıtıracağım eğer telefonu gücellediysen geçmiş olsun yetkili hesapla anca acılır bootloader kilidi ya da Xiaomi community talebini kabul ederse 2 bin kişinin arasına girersen tamamsın her akşam saat 19:00 dene cin saati ile 00:00 denk geliyor dedim saate Türkiye'ye Xiaomi commutiny yükle mi hesabınla giriş yap ama hesabın 30 günden itibaren acık olacak saat tam 19:00 denicen eğer başarırsan tebrik ederim başramazsan dedim yöntemi yap o da olmadı cihazı telefoncuya götür fiyatları 2 bin veya 1500 tl olması lazım o şekilde anca açtırıp bootloader kildini rom atarsın