Çözüldü Redmi Note 13 düştükten sonra hasar oluşmuş mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Telefonun kanepeden yere 1-2 kere düştü ve arkası hafif çizilmişti ve telefonun kenarında biraz ezik vardı ama iç parçalarında hasar olusmuş müdür bunu nasıl öğreneceğim? Düşeli 2-3 ay oluyor. Şu an bir şeyi yok gibi ama yine de aklıma takıldı.

Çözüm
Düştüğü sıra kılıf takmiyordum o yüzden çizildi 2 yıl dayandirsin sonra istediği kadar patlayabilir :) aslında bunu da kafaya takma sebebim önceden Redmi Note 9 Pro kullanıyordum çok düşürüyordum telefonu hoparlör mikrofon ve titreşimi telefon düştüğü için çalışmıyordu.

Daha düşmedikçe sıkıntı olmaz muhtemelen.
Yok bee 4 senedir F3 kullanıyorum 100 defa düşmüştür sağlam kılfın olsun yeter kutudan çıkan kasada ezik yaptı düşünce inşallah bir sıkıntı olmaz.

Düştüğü sıra kılıf takmiyordum o yüzden çizildi 2 yıl dayandirsin sonra istediği kadar patlayabilir :) aslında bunu da kafaya takma sebebim önceden redmi Note 9 Pro kullanıyordum çok düşürüyordum telefonu hoparlör mikrofon ve titreşimi telefon düştüğü için çalışmıyordu.

Düştüğü sıra kılıf takmiyordum o yüzden çizildi 2 yıl dayandirsin sonra istediği kadar patlayabilir :) aslında bunu da kafaya takma sebebim önceden Redmi Note 9 Pro kullanıyordum çok düşürüyordum telefonu hoparlör mikrofon ve titreşimi telefon düştüğü için çalışmıyordu.

Çözüm

O düşmeden sonra bir daha hiç düşürmedim telefonu acaba batarya sağlığına etki etmiş midir? Çizilen yer bataryaya yakın gibi ama şarjı normal gidiyor.

O düşmeden sonra bir daha hiç düşürmedim telefonu acaba batarya sağlığına etki etmiş midir? Çizilen yer bataryaya yakın gibi ama şarjı normal gidiyor.

Kanka bence kafana takma bu kadar zaten şarjda bu sıcaklarda cayır cayır yanıyor şarj olurken o daha zararlı.

Kanka bence kafana takma bu kadar zaten şarjda bu sıcaklarda cayır cayır yanıyor şarj olurken o daha zararlı.

3 sene sonra şişiyor batarya zaten bende öyle oldu yani.

Teşekkürler cevap için.

Hocam ben Note 9 Pro'yu 5 sene kullandım hep şarjda PUBG oynadım şarjı siifrlanasiya kadar şarja sokmadim en son telefon mevta oldu bende içini inceledim bataryayı çıkardım bataryada sıfır şişme vardı galiba bu olay şansa bağlı.

Güle güle kullanın inşallah daha iyileri nasip olur en yakın zamanda.

Sağ olun hocam size de nasip olur inşallah daha iyileri.

Hocam ben Note 9 Pro'yu 5 sene kullandım hep şarjda PUBG oynadım şarjı siifrlanasiya kadar şarja sokmadim en son telefon mevta oldu bende içini inceledim bataryayı çıkardım bataryada sıfır şişme vardı galiba bu olay şansa bağlı.

İnşallah hocam size de nasip olur inşallah daha iyileri.

Zamanla bozuluyor içindeki maddeleri bende de 20'den 85 90'a ettim 0 oyun 3 senede sağlık %50 oldu bayağı şişti kapak açıldı materyal dandik içindeki iPhone var 8 ilk çıktığında aldık hala aynı batarya şişme falan yok sağlık %75 taş gibi çalışıyor Xiaomi 3 sende mevtah 1.5 2 senede 80 oldu zaten sağlık.

Sağ olun hocam size de nasip olur inşallah daha iyileri.

İnşallah bir Samsung'a geçeriz muhtemelen ekosistem kurdum sayılır telefon hariç.

Zamanla bozuluyor içindeki maddeleri bende de 20'den 85 90'a ettim 0 oyun 3 senede sağlık %50 oldu bayağı şişti kapak açıldı materyal dandik içindeki iPhone var 8 ilk çıktığında aldık hala aynı batarya şişme falan yok sağlık %75 taş gibi çalışıyor Xiaomi 3 sende mevtah 1.5 2 senede 80 oldu zaten sağlık.

Zaten yeni telefonu alırsam S24 FE diye düşünüyorum mümkünse Xiaomi'den uzak duracağım.

İnşallah bir Samsung'a geçeriz muhtemelen ekosistem kurdum sayılır telefon hariç.

Şu IPhone'ların düz modelleri 90 veya 120 Hz olsa düşünmeden iPhone derim de Samsung daha mantıklı.

Zaten yeni telefonu alırsam S24 FE diye düşünüyorum mümkünse Xiaomi'den uzak duracağım.

Şu IPhone'ların düz modelleri 90 veya 120 Hz olsa düşünmeden iPhone derim de Samsung daha mantıklı.

Bu sene 120 geliyor muhtemelen ama ltpo olmayınca batarya çok gidiyor bende F3 de muzdaribim 120 sabit maalesef s 9 FE aldım o bile 15'e falan düşüyor boşken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı