Redmi Note 13 HyperOS 2'den HyperOS 1'e sürüm düşürülebilir mi?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Başlıkta belirttiğim gibi sürüm düşürmek istiyorum. Çünkü uygulama açma animasyonu artık yapamıyorum telefonun garantisi gitmeden, root olmadan yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader kilidini açarak yapabilirsin mi flash tool'la cihazın stock Rom' unu kurarsın.

Rom atarken uygulamada sağ altta biyerde olması lazım Bootloader' ı kilitle gibi bir seçenek olacak onu işaretle sonra sorun olmaz yani bootloader kilitli olunca garanti bozulmuyor diye biliyorum Samsung gibi takip edilecek bir sayaç sistemi yok.

Bootloader kilidini açarak yapabilirsin Mi Flash Tool'la cihazın stock ROM'unu kurarsın.

ROM atarken uygulamada sağ altta bir yerde olması lazım Bootloader'ı kilitle gibi bir seçenek olacak onu işaretle sonra sorun olmaz yani bootloader kilitli olunca garanti bozulmuyor diye biliyorum Samsung gibi takip edilecek bir sayaç sistemi yok.

Peki nasıl yapacağım tam bilmiyorum bu işi.

Bootloader kilidini açarak yapabilirsin Mi Flash Tool'la cihazın stock ROM'unu kurarsın.

ROM atarken uygulamada sağ altta bir yerde olması lazım Bootloader'ı kilitle gibi bir seçenek olacak onu işaretle sonra sorun olmaz yani bootloader kilitli olunca garanti bozulmuyor diye biliyorum Samsung gibi takip edilecek bir sayaç sistemi yok.

Bootloader kilidi garantiyi bozuyor kilitlense dahil diye biliyorum, kilit sistemde açıldığına dair iz bırakıyor muhtemelen teknik servis bunu anlar.

Peki nasıl yapacağım tam bilmiyorum bu işi.

Çok uzun konu youtube yada Google' a Xıaomi Stock Rom atma gibi bir arama yaparsan bir sürü video ve rehber var.

Bu arada önce bootloader nasıl açılır diye araştır sonra sonra Rom kurma işi için 1 hafta kendini eğitebilirsin Bootloader açmak 1 sürebiliyor sürebiliyor.

Bootloader kilidi garantiyi bozuyor kilitlense dahil diye biliyorum.

Açıp Stock Rom kurup kurulum yaparken kapatırsan büyük ihtimal bişey olmaz böyle cihaz tespit edikilidiedildiğini görmedim.

Rom atarken brick olur yada bootloader açıktır falan arızalanır garanti dışında bırakıyorlar da Stock Rom atarken bootloader' ı kitleyince bişey olmaz bu şekilde garantide cihaz tamir ettiren leri gördüm.

Genelde vbmeta ve Recovery orjinal mi, Bootloader kilidinin şuanki durumu, Ron'un un bölgesi ve imza doğrulaması gibi şeylere bakıyorlar o kadar detaylı bakıldığını duymadım.

Daha önce gördüğün bir örnek varsa paylaşırsan kendimi düzeltirim.

Çin Rom' u kaldırıp yerine başka Rom atarsan kabak gibi belli oluyorda diğer türlü global yada türkiye Rom' una sahipse ve aynı Rom dan atarsan biraz daha tespiti zor ama gidip eu rom gibi yada türkısh rom' a sahipken global falan kurarsan o da kabak gibi belli olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı