Redmi Note 13 ile uygulamalar 60 FPS gibi çalışıyor

Sensensenoglim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu yeni aldım; Instagram, TikTok, YouTube, WhatsApp vb. uygulamalarda gezerken akıcı şekilde kaydırma yapamıyorum sanki FPS 30 gibi, bazen duraksıyor bazen takılıyor fakat telefonun ana ekranında menusunde ayarlar kısmında falan sorun yok, nasıl cözebilirim bu durumu? İlk aklıma gelen telefon sıfır kutusundan çıktığı için yeni yeni güncellemeler yapıyor olmasıydı, zamanla düzelir diye düşündüm.

Pil tasarrufu adı altında pek çok uygulama 60Hz'e kilitleniyor, sadece sizin yaşadığınız bir durum değil. Çeşitli modlar olmadan kalıcı bir çözüm imkansız ancak geçici olarak oyun ve uygulamalardan FPS limiti şu şekilde kaldırılabilir:
  1. Ekranınızı 60Hz'e düşürün.
  2. Uygulamalar bölümünden Pil ve Performans adlı uygulamayı bulun.
  3. Bütün verilerini temizleyin.
  4. Ekranınızı tazeleme hızını tekrardan 120Hz'e çıkarın.
Bu yöntemle bir süreliğine kısıtlamasız kullanabilirsiniz, sonrasında tekrarlamanız gerekir.

Pil tasarrufu adı altında pek çok uygulama 60Hz'e kilitleniyor, sadece sizin yaşadığınız bir durum değil. Çeşitli modlar olmadan kalıcı bir çözüm imkansız ancak geçici olarak oyun ve uygulamalardan FPS limiti şu şekilde kaldırılabilir:
  1. Ekranınızı 60Hz'e düşürün.
  2. Uygulamalar bölümünden Pil ve Performans adlı uygulamayı bulun.
  3. Bütün verilerini temizleyin.
  4. Ekranınızı tazeleme hızını tekrardan 120Hz'e çıkarın.
Bu yöntemle bir süreliğine kısıtlamasız kullanabilirsiniz, sonrasında tekrarlamanız gerekir.

Ekranı nasıl 60 Hz dusurebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı