Redmi Note 13 Kafa Topu oyununda 60 FPS'ten 120 FPS'e çıktı

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Normalde bu oyunu önceden 60 FPS'te oynuyordum telefona güncelleme geldi HyperOS 2.0.6.0 diye ondan sonra kafa topuna girdim ve oyun 120 FPS olmuştu, acaba oyun mu güncellendi yoksa telefonun güncellemesinden mi? Bu arada oyuna güncelleme gelmiş güncellemeyi yaptıktan sonra oldu 120 FPS şimdi gördüm.

Normalde bu oyunu önceden 60 FPS'te oynuyordum telefona güncelleme geldi HyperOS 2.0.6.0 diye ondan sonra kafa topuna girdim ve oyun 120 FPS olmuştu, acaba oyun mu güncellendi yoksa telefonun güncellemesinden mi?

Hocam telefonun ekranını 120 Hz yapmış mıydınız? Telefonun ekranı normalde 60 Hz'de seçili oluyor, belki güncellemede varsayılanı 120 Hz yapmışlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefonun ekranını 120 Hz yapmış mıydınız? Telefonun ekranı normalde 60 Hz'de seçili oluyor, belki güncellemede varsayılanı 120 Hz yapmışlardır.

Yok hocam telefonu hep 120 Hz'de kullandım zaten, 60 Hz 120 Hz farkını anlayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam telefonu hep 120 Hz'de kullandım zaten, 60 Hz 120 Hz farkını anlayabiliyorum.
Sebebini bilmiyorum ama yazılım güncellemesinden sonra FPS bu kadar yükselmez. Muhtemelen güncellemeyle alakalı değildir.

Hocam oyunun son güncelleme notlarına baktım, performans geliştirmeleri yapıldığı yazmış. FPS limitini 120'ye çıkarmışlardır muhtemelen.

Sebebini bilmiyorum ama yazılım güncellemesinden sonra FPS bu kadar yükselmez. Muhtemelen güncellemeyle alakalı değildir.

Hocam oyunun son güncelleme notlarına baktım, performans geliştirmeleri yapıldığı yazmış. FPS limitini 120'ye çıkarmışlardır muhtemelen.

Teşekkürler.

Hocam oyun 120 FPS'di sonradan kendi kendine 60 FPS oldu ve bir daha 120 FPS olmadı acaba düzelir mi oyunla ilgili bir sıkıntı mı var.

Teşekkürler.

Hocam oyun 120 FPS'di sonradan kendi kendine 60 FPS oldu ve bir daha 120 FPS olmadı acaba düzelir mi oyunla ilgili bir sıkıntı mı var.

Sorun çözülmedi çünkü oyun 60 FPS'e düştü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı