Redmi Note 13 Pro 4G HyperOS 2'ye yükselemiyor

762mozart

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yakın zamanda Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G telefonunu aldım 2. el olarak. Telefon global ve şu an içinde 1.0.10.0.unfmıxm kurulu. Ayarlara bastığımda telefon hakkında yazan kısmın sağında görsellerde görebileceğiniz gibi güncelle yazmakta. Güncelle seçeneğine basınca indirme tamamlanıyor normal bir şekilde buraya kadar bir sorun yok.

Yeniden başlat seçeneği çıkıyor bitince ve o seçeneğe basınca telefona biraz sürecek şekilde Xiaomi logosu geliyor normal telefonu açarken ki gibi. Sonra boot menüsüne atıyor asla oradan çıkamıyorum "reboot to System" seçeneğini seçmezsem. Önüme zaten 3 seçenek çıkıyor en üstteki reboot, bir alttaki "wipe data" ve bir altındakide "connect with miassistant". "reboot to System" seçeneğini uygulayınca da yine aynı sürümde kalıyor. HyperOS 1 de ve ROM yüklenemedi tekrar deneyiniz gibi bir şey diyor.

Görseller:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-03-15-11-14-51-416_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2026-03-15-11-14-51-416_com.android.updater.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2026-03-15-11-14-40-046_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-15-11-14-40-046_com.android.settings-edit.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, yakın zamanda Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G telefonunu aldım 2. el olarak. Telefon global ve şu an içinde 1.0.10.0.unfmıxm kurulu. Ayarlara bastığımda telefon hakkında yazan kısmın sağında görsellerde görebileceğiniz gibi güncelle yazmakta. Güncelle seçeneğine basınca indirme tamamlanıyor normal bir şekilde buraya kadar bir sorun yok.

Yeniden başlat seçeneği çıkıyor bitince ve o seçeneğe basınca telefona biraz sürecek şekilde Xiaomi logosu geliyor normal telefonu açarken ki gibi. Sonra boot menüsüne atıyor asla oradan çıkamıyorum "reboot to System" seçeneğini seçmezsem. Önüme zaten 3 seçenek çıkıyor en üstteki reboot, bir alttaki "wipe data" ve bir altındakide "connect with miassistant". "reboot to System" seçeneğini uygulayınca da yine aynı sürümde kalıyor. HyperOS 1 de ve ROM yüklenemedi tekrar deneyiniz gibi bir şey diyor.

Görseller:

IMEI kayıtlı mı?

Muhtemelen ondan dolayı benim telefonda aynı şekil ben güncelleme yapmayı denemedim ama telefoncu güncelleme yapma IMEI gider demişti.

Hocam yani şöyle benim peder telefon tamircisi ondan aldım telefonu zaten, güncelleme yaparsam sorun olmayacağını söyledi. Ama kendim bu sorunu halletmek istiyorum.

Hocam yani şöyle benim peder telefon tamircisi ondan aldım telefonu zaten, güncelleme yaparsam sorun olmayacağını söyledi. Ama kendim bu sorunu halletmek istiyorum.

Çözümü bende bilmiyorum ilk kez mi marka telefon kullanıyorum yabancıyım bende ama en garanti çözüm peder kendin bir şeyler denemen riskli olur şeyde olabilir içindeki değiştirilmiş bir yazılmdır ondan güncellettirmiyordur.

büyük ihtimalle farklı bi sürüm yüklemişlerdir yani global model olmayabilir telefon. imei kaydını telefoncuya yaptırınca güncellemeyi engelleyebiliyorlar imei gidiyor-bozuluyor diye. eğer türkiye kayıtlı olduğuna eminseniz verilerinizin silinmesini göze alarak format atabilirsiniz. ya da sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz xiaomi flash tool ile. ben öyle durumlarda eu rom yüklüyordum daha az uğraşmak adına.

Çözümü bende bilmiyorum ilk kez mi marka telefon kullanıyorum yabancıyım bende ama en garanti çözüm peder kendin bir şeyler denemen riskli olur şeyde olabilir içindeki değiştirilmiş bir yazılmdır ondan güncellettirmiyordur.

O da olabilir hocam arada bir cesaret geliyor kendi başıma Mi Flash'tan ROM atmak istiyorum ama ilk defa böyle kaliteli ve bu marka telefonum olduğundan korku sarıyor. Şöyle risksiz bir çözüm arıyorum.

Büyük ihtimalle farklı bir sürüm yüklemişlerdir yani global model olmayabilir telefon. IMEI kaydını telefoncuya yaptırınca güncellemeyi engelleyebiliyorlar IMEI gidiyor-bozuluyor diye. Eğer Türkiye kayıtlı olduğuna eminseniz verilerinizin silinmesini göze alarak format atabilirsiniz. Ya da sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz Xiaomi flash tool ile. Ben öyle durumlarda EU ROM yüklüyordum daha az uğraşmak adına.

Hocam farklı sürüm yüklenip yüklenmediğini nasıl anlayabilirim? Bir yöntemi falan var mı?

O da olabilir hocam arada bir cesaret geliyor kendi başıma Mi Flash'tan ROM atmak istiyorum ama ilk defa böyle kaliteli ve bu marka telefonum olduğundan korku sarıyor. Şöyle risksiz bir çözüm arıyorum.

Hocam farklı sürüm yüklenip yüklenmediğini nasıl anlayabilirim? Bir yöntemi falan var mı?

Telefon hakkındaya gir o kısmın resmini at. Bir de detaylı bilgi ve özellikler kısmının.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı