Custom ROM Redmi Note 13 Pro 4G için Custom ROM önerisi

Arkadasim Redmi Note 13 Pro 4G (emerald) icin Device tree gelistirdi fakat hala ROM yok, veya varsada cok az var, Arkadasim LineageOS 21 buildleyecek emerald icin o zaman bakarsin.

Emerald'a yakin gelecek ROM'u indirmek icin "ShawkTeam Updates" telegram kanalina katilabilirsin (reklam degildir :D)

Arkadasim Redmi Note 13 Pro 4G (emerald) icin Device tree gelistirdi fakat hala ROM yok, veya varsa da cok az var, arkadasim LineageOS 21 buildleyecek emerald icin o zaman bakarsin.

Emerald'a yakin gelecek ROM'u indirmek icin "shawkteam updates" Telegram kanalina katilabilirsin (reklam degildir :D)

Ne durumda? Bir an önce geçmek istiyorum şu MIUI nefret ettirdi.

Evet, emerald ile ugrasan arkadasim Lineage 21'in ciktigini soyledi ama onlar device tree yapamadi, baska birileri yapip vericekmis onlara.

LineageOS 21 kullanabilirsin, Lineage adamdir :D (suan bende Lineage kullaniyorum)

Ek olarak device tree'nin durumu ve cihazin genel olarak durum'u cok iyimis ve ShawkTeam ekibi emerald icin Custom ROM yapicak.

Evet, emerald ile ugrasan arkadasim lineage 21'in ciktigini soyledi ama onlar device tree yapamadi, baska birileri yapip verecekmis onlara.

LineageOS 21 kullanabilirsin, lineage adamdir :D (şu an bende lineage kullanıyorum)

Ek olarak device Tree'nin durumu ve cihazin genel olarak Durum'u cok iyimis ve shawkteam ekibi emerald icin Custom ROM yapacak.

Link atabilir misin lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kurarsam offical ROM çıktığı zaman güncelleme alabilir miyim?

Yakin bir zamanda official cikmaz muhtemelen ama official cikinca o official'i clean flashlemen lazim (wipe data), yani senin dedigin gibi unofficial'deyken direkt data kaybetmeden veya bir şey bozulmadan official'a gecemezsin.

Nasil duzelttin Ve recovery kurmasak yada twrp kursak oluyormu bende emerland icin custom rom arıyorum. sanirim romlar, emerland'in işlemcisi mediatek olduğu için çıkmıyor. Cok fazla sorun olduğu için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı