Redmi Note 13 Pro 4G mi yoksa Note 12 Pro 5G mi?

Bütçe
10500
Şansına normal çıkabiliyor, satıcıya göre değişir, telefonuna 30 gün sonra kapanabilir mesajı gelir yurt dışı olduğu belli olur, o kumara bulaşmanı istemiyorum o yüzden. Atılır atılmasına ama güvenilir bir telefoncu bulman lazım ve seni kakalamayacak birisini fiyat konusunda.

A35 5G alamıyorsan veyahut Redmi istemiyorsan A25 5G de işini görür diye düşünüyorum.

Konu IMEI olunca kendimde atabiliyorum yedek telefon falan var 😃 ama A25 5G hosuma gitti açıkçası onu dusunebilirim ama parmak izi ekranda olduğu icin hala Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum bence bu ekran parmak izi olayı estetik olarak cok güzel bir de daha rahat.

Konu IMEI olunca kendimde atabiliyorum yedek telefon falan var 😃 ama A25 5G hosuma gitti açıkçası onu dusunebilirim ama parmak izi ekranda olduğu icin hala Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum bence bu ekran parmak izi olayı estetik olarak cok güzel bir de daha rahat.
13 pro 4G yi alabilirsin ama işlemci tarafında memnun etmez, iyi performanslı değil, keza ondan biraz iyi işlemcili A25 5g de. Sana kalmış bir şey.

13 pro 4G yi alabilirsin ama işlemci tarafında memnun etmez, iyi performanslı değil, keza ondan biraz iyi işlemcili A25 5g de. Sana kalmış bir şey.
Ayriyetten 13 pro 4G nin arka kamerası güzel A25 5G ye göre. Ön kamera A25 5G önde.

13 Pro 4G'yi alabilirsin ama işlemci tarafında memnun etmez, iyi performanslı değil, keza ondan biraz iyi işlemcili A25 5G de. Sana kalmış bir şey.

Ayrıyeten 13 Pro 4G'nin arka kamerası güzel A25 5G'ye göre. Ön kamera A25 5G önde.

Benim oyunla falan alakam yok çok Call of Duty Mobile oynarim en yuksek bir de Brawl Stars kamerasi iyi ise ondan alirim o zaman teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı