Redmi Note 13 Pro 4G vs Galaxy A24 vs Galaxy M15 mi?

akincelik10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, annem için uygun bütçeli bir telefon bakıyorum. Bu üçü arasında kaldım. Özellik olarak Redmi Note 13 Pro 4G kamera, RAM konusunda vs önde olsa da yazılım güncelleme desteği olarak A24 cezbediyor. M15'te de MediaTek Dimensity işlemci olduğu için almayı düşündüm fakat benchmark testlerinde Helio G99 ile aralarında pek fark yok gibi görünüyor. Bir de üstüne 4 GB RAM olması gibi bir dezavantajı var. A24 ve Redmi Note 13 Pro 4G arasında özellikle kararsız kaldım ne önerirsiniz?

Aralarından en iyisi açık ara farkla Note 13 Pro.

Samsung cihazlarda güncelleme desteği olması kafamı karıştırıyor yoksa kesinlikle Note 13 Pro daha üstün diğer özelliklerde. Maksimum 2 güncelleme alır kendi haline bırakılır Note 13 Pro. Ama hızlı şarj desteği bile almak için düşündürüyor. Bir de SE 2020 ikinci el almaya değer mi annem çok istiyor ama eski nesil iPhone almaya değer mi emin olamıyorum.

Samsung cihazlarda güncelleme desteği olması kafamı karıştırıyor yoksa kesinlikle Note 13 Pro daha üstün diğer özelliklerde. Maksimum 2 güncelleme alır kendi haline bırakılır Note 13 Pro. Ama hızlı şarj desteği bile almak için düşündürüyor. Bir de SE 2020 ikinci el almaya değer mi annem çok istiyor ama eski nesil iPhone almaya değer mi emin olamıyorum.

Note 13 Pro güncelleme almayı kestikten sonra eğer yapmayı biliyorsanız ROM atarsınız, evet dediğiniz gibi Samsung'un 4 yıl güncelleme sözü var fakat zaten A24 modeli çıkalı 1 yıl olmuş ve 1 tane Android güncellemesi için Samsung almak bence gereksiz. M15 zaten ikisindende kötü onu direk eleyin derim. SE2020 hakkında da bataryası az gidiyor diye biliyorum arkadaşım 2-3 saat ekran süresi alıyor, bence Note 13 Pro alın bende iPhone 6S kullanıyordum Note 10 Pro'ya geçiş yaptım yeni telefonun pil sağlığı %70 olmasına rağmen 5-6 saat ekran süresi veriyor 120 Hz de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı