Redmi Note 13 Pro 5G herhangi bir problemi var mı?

Babam birkaç ay önce bu telefonu kullanmaya başladı ve bende zaman zaman kullanıyorum. Şarjı gayet iyi gidiyor günü çok rahat kurtarıyor. Hatta 60 Hz'de normal ekran süresiyle kullanırsanız 1,5 günü bile çıkartabiliyorsunuz. Kaldı ki şarjı 67 watt günde en fazla kullanımla (oyun harici) bile maksimum bir kere şarj ihtiyacı duyarsınız. Son olarak HyperOS sorunları ilk zamanlar çok can sıkıyordu evet lakin şu an düzelmiş durumda babam aktif olarak telefonu kullanıyor herhangi bir problem en ufak sıkıntı yaşamadı.

Yakınınız üst düzey işlemci ve oyun performansı istiyorsa pek uygun olacağını söyleyemem. Orta segmentin kralı telefon diyebiliriz günlük kullanımda fazla fazla yetecektir.
Biraz baktım, HyperOS ve şarjı problemli demişler ama düzeldi diyorsanız güzel. Başka dikkat edeceğimiz birşey var mı hocam?

Redmi'nin telefonlarının optimizasyonları iyi değil hocam maalesef. Bu da tabiki yanında bir sürü sorun getiriyor ve bataryanın ömründen yiyor. 1 sene sonra şarjı yarım günü bile çıkarmıyor diye ölü fiyattan satmaya çalışırsınız telefonu.

Xiaomi ayrı mevzu ama Redmi için durum böyle.
Kaç yıl Android güncellemesi alır hocam bu model? Çünkü uygulamalar yeni android sürümü istiyor şu an o yüzden değiştiriyoruz cihazı.

Biraz baktım, HyperOS ve şarjı problemli demişler ama düzeldi diyorsanız güzel. Başka dikkat edeceğimiz birşey var mı hocam?

Kaç yıl Android güncellemesi alır hocam bu model? Çünkü uygulamalar yeni android sürümü istiyor şu an o yüzden değiştiriyoruz cihazı.
Üç yıl Android ve dört yıl ise güvenlik güncellemesi alacak.

Biraz baktım, HyperOS ve şarjı problemli demişler ama düzeldi diyorsanız güzel. Başka dikkat edeceğimiz bir şey var mı hocam?

Yani telefon ile çok uzun süre deneyimim olmadı. 5-6 aylık telefon ve hâlen ilk günkü gibi bir sıkıntısı yok.

Dikkat etmeniz gereken yerler var. Mesela telefon ile uzun süre oyun oynayınca veya ağır şekilde kullanınca hafiften ısındığını hissedebiliyorsunuz. Bir de yazılımının Samsung ve iPhone kadar güvenilir olduğunu söyleyemem ama bir sıkıntı olduğunda fark edip güncelleştirmelerle hataları en kısa sürede düzeltiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı