Redmi Note 13 Pro+ 5G HyperOS 2 güncellemesi almadı

Ultrasyuss

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar. Birkaç ay önce aynı konu üzerinden yardım istemiştim ancak herhangi bir sonuca varamadığım için tekrar konu açmakta fayda gördüm. Cihazım Redmi Note 13 Pro+ 5G. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi son güncelleme tarihi 2024-02-01 yazıyor. Bu modele HyperOS 2 dağıtıldı diye biliyorum ancak cihaz hiçbir şekilde güncelleme almıyor. Fake ROM olabilir dediler ancak konuya epey Fransız olduğum için ne anlayabildim ne de bir şey yapabildim. Tek yaptığım bölgeyi sürekli Mısır, Hindistan vs dolaştırmak oldu. Cihazda fake ROM mu var? Bu güncellemeleri nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Bootloader kilidini de eğer yanlış bir işlem yapmıyorsam bir türlü açamadım. Cihaz yurt dışı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-24-08-37-11-629_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2025-05-24-08-37-11-629_com.mi.global.bbs.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2025-05-24-08-32-24-365_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-05-24-08-32-24-365_com.android.updater.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2025-05-24-08-32-16-161_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-05-24-08-32-16-161_com.android.updater.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2025-05-24-08-32-08-611_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-05-24-08-32-08-611_com.android.settings.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz yurt dışı demişsiniz HyperOS 2.0 için kendiniz manuel kurmanız gerekecek.

Bu bağlantıdan direkt olarak 2.0'ı indirebilirsiniz veya buradan kendiniz seçip indirebilirsiniz. Bende Redmi Note 13 Pro 4G var aynı şekilde yaptım. Ek olarak indirdiğiniz romu buradan telefonunuza flashlıyacaksınız. Her hangi bilgisayar ile yapabilirsiniz. Fakat önce bootloader kilidinizi açmanızı tavsiye ederim aksi taktirde sonra sorun yaşayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla HyperOS cihazların bootloader kilidi açılmıyor belki yanlış biliyorumdur.

Son düzenleme:
Cihaz yurt dışı demişsiniz HyperOS 2.0 için kendiniz manuel kurmanız gerekecek.

Bu bağlantıdan direkt olarak 2.0'ı indirebilirsiniz veya buradan kendiniz seçip indirebilirsiniz. Bende Redmi Note 13 Pro 4G var aynı şekilde yaptım. Ek olarak indirdiğiniz romu buradan telefonunuza flashlıyacaksınız. Her hangi bilgisayar ile yapabilirsiniz. Fakat önce bootloader kilidinizi açmanızı tavsiye ederim aksi taktirde sonra sorun yaşayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla HyperOS cihazların bootloader kilidi açılmıyor belki yanlış biliyorumdur.
Hocam peki bootloader açılmıyor ise ne gibi aksilikler yaşanabilir?

Hocam peki bootloader açılmıyor ise ne gibi aksilikler yaşanabilir?
Hiç bir aksilik yaşanmaz. İsterseniz YouTube üzerinde bir sürü videolar var onların anlattığı yöntemleri takip edebilirsiniz. Sadece eğer ki IMEI çaktırma işine girmek isterseniz o zaman bootloader konusunda sıkıntı çıkarabilir diye biliyorum.

Hiç bir aksilik yaşanmaz. İsterseniz YouTube üzerinde bir sürü videolar var onların anlattığı yöntemleri takip edebilirsiniz. Sadece eğer ki IMEI çaktırma işine girmek isterseniz o zaman bootloader konusunda sıkıntı çıkarabilir diye biliyorum.
Evet onu bende duymuştum. Anlattığım gibi hocam cihazla ilgili tek sıkıntım güncelleme. Pek anladığım işler de değil neyi nasıl yapmak gerekir bilgim yok ama paylaştıklarınız üzerinden deneyeceğim umarım yanlış birşey yapmam 😄 Teşekkürler bilgiler için. Ekstra bişey olursa tekrardan rahatsız ederim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı