Redmi Note 13 Pro 5G vs Redmi Note 12 Pro 5G

Berkanaga11

Decapat
Daha fazla  
İki cihaz arasında kaldım. Sizce hangisi iyi? Genelde oyun ve araba videoları çeken biriyim. Bundan dolayı OIS olması önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera bakımında Note 13 Pro 5G daha iyi ama performans olarak Note 12 Pro 5G almanızı tavsiye ederim hem bozulsa dahi parçası var ve bence en iyi Redmi modeli.

Bütçeniz ne kadar hem Redmi cihazlara pek yanaşmamanızı öneririm.

Samsung da kullandım Huawei de Apple de hiçbiri parasını hak etmiyorken Redmi cihazlar fiyat ve performans anlamında daha iyiler.

Kamera bakımında Note 13 Pro 5G daha iyi ama performans olarak Note 12 Pro 5G almanızı tavsiye ederim hem bozulsa dahi parçası var ve bence en iyi Redmi modeli.

Samsung da kullandım Huawei de Apple de hiçbiri parasını hak etmiyorken Redmi cihazlar fiyat ve performans anlamında daha iyiler.

Peki hangi telefonları kullandınız merak ettim?

13 Pro Plus 5G alın en iyi seçenek olacaktır OIS destekli kamera 12 GB RAM 512 GB hafıza internetten ithalatçı garantili 19 bin TL'ye bulabilirsiniz.

Bütçeniz ne kadar hem Redmi cihazlara pek yanaşmamanızı öneririm.

5 yıldır Redmi kullanıyorum çok memnunum telefonun perti çıktı diye değiştireceğim alırsamda yurt dışı alacağım.

Hocam tam hangisini almalıyım tam net bir şekilde.

13 Pro Plus 5G alın en iyi seçenek olacaktır OIS destekli kamera 12 GB RAM 512 GB hafıza internetten ithalatçı garantili 19 bin TL'ye bulabilirsiniz.

Hocam yurt dışı alacağım.

5 yıldır Redmi kullanıyorum çok memnunum telefonun perti çıktı diye değiştireceğim alırsamda yurt dışı alacağım.

Hocam tam hangisini almalıyım tam net bir şekilde.

Hocam yurt dışı alacağım.

Yurt dışı alacaksanız dediğimi yapın 5G modelleri en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı