Eğer alınmazsa benzer bütçede cihaz önerir misiniz?
Kaçak mı sıfır mı kaç TL onları da yazsaydın.
m.n11.com
Xiaomi Redmi Note 13 8 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Redmi Note 13 8 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Siyah 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
En fazla oynayacağım oyun brawl starsEğer PUBG gibi oyunlar oynarım diyorsan Snapdragon işlemcisi olan bir telefon al ama gündelik kullanım için alıyorsan alınabilir.
En fazla oynayacağım oyun Brawl Stars.
En fazla oynayacağım oyun Brawl Stars.
Pro ve normal arasındaki farkşar neler linke yanlış bakmışımNote 13 Pro mu Note 13 mü alacaksın attığın linkteki düz 13.
Düz 13 diyorsan bende var bende Brawl Stars oynuyorum iyi oynatıyor bence alınır.
Pardon yanlı.
Pro ve normal arasındaki farkşar neler linke yanlış bakmışım.
sağ olun hocam düşüneceğim iyi akşamlarİşlemci farkı var Note 13 Pro MediaTek Helio G99 2.2GHz Note 13 ise Snapdragon 685 2.8GHz
İşlemcisi var ama sen Brawl Stars oynarım dediğin için farkı hissetmezsin Note 13 Pro'nun Note 13'e göre kamerası daha güzel Note 13 Pro 67 W hızlı şarj olurken Note 13 33 W ile şarj oluyor, epey sitesinde yazdığına göre Note 13 Pro Note 13'ten 1 yıl daha fazla güncelleme alacak ikisinin arasında aşırı bir performans farkı yok bunları kafaya takmam dersen düz 13 alabilirsin paran varsa Note 13 Pro alabilirsin iki telefonun arasında 3 bin TL fark var. Ben olsam düz 13 alırdım oyun da pek oynamıyormuşsun zaten illa Pro olmasına gerek yok tabii senin kararın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.