Redmi Note 13 Pro alınır mı?

Bütçe
15.000

AshleyCole

Femtopat
Daha fazla  
Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum kamerayla pek işim sormak ıstedıklerım:
1-Kronık sorunu var mı?
2-şarjı uzun gider mi?

Cihaz yurt dışı ise belli baslı sorunlar çıkabilir TR cihazı ise kronik ile bilgim yok ama şarj olarak kullanıma bağlı 1 ila 1.5 arası gidebilir.

Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum kamerayla pek işim sormak ıstedıklerım:
1-kronık sorunu var mı?
2-şarjı uzun gider mi?

2 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şarjı bir günü neredeyse rahat çıkarıyor benim hoşuma giden nokta 16 dakika da 0'dan 50'ye 46 dakika da ise 0 100'e şarj olma süresi gerçekten çok hızlı 120 Hz ekran da kullanması çok keyifli ben sosyal medya kullanıyorum sadece günlük işler için diyorsan alınır ama oyun için alınmaz.

Kullanım amacınız kamera için mi olacak? 5000 mAh bataryası olduğu için pil ömrü uzun sürer ama kullanım amacına göre değişiklik sergileyecektir.

Bütçeyi arttırıp a54 alın kafanızın rahatına bakın hocam. Cihazın yazılımsal olarak pek iyi olduğu söylenemez. Habire sıkıntı çıkarıyor, güncellemeler daha da beter edebiliyor. Kendi kendine kapanmasıdır aramalarda sıkıntı yapmasıdır. Redmi note serisi iyi değil. Hele ithalat garantili alırsanız garanti ile de uğraşamıyorsunuz. İthalatçı garantili almazsanız zaten a54 ile fiyat farkı çok az oluyor.

Redmi note 13 pro alacaksanız 5G olanını alın 4G olan problemlidir.
Babam redmi note 13 pro 5G kullanıyor gayet memnun ama oyundaki perfonmasını bilmiyorum.
Ekranı gayet canlı video izlerken zevk veriyor.
Bence alınabilecek en iyi cihaz yurtdısında 512gb modeli 200 dolara satılıyor.
Redmileri bende beğenmem ama yeni modelleri güçlü ve f/p ürünü.
Yazılımı hakkında bilgim yok ama kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum bazılarında baya bir reklam çıkıyor ama benimkinde o kadar çok rahatsız olmadım tam bir bilgim yok.Şarjıda gayet hızlı 67W adaptörle birlikte geliyor.
Ekranı 120HZ işlemcisi snapdragon us gen 2 bu fiyata gayet iyi bence.

Kamerası 200mp gayet güzel çekiyor bence.

Kamerası 200mp gayet güzel çekiyor bence.

Kronik sorunu varmı bilmiyorum ama pili uzun gider.Hızlıda şarj ediyor problem yaratmaz kullanım şekline göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı