Redmi Note 13 Pro bootloop oluyor

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
Telefonu yeniden başlatmak istedim ve buraya girdi daha da açılmıyor sürekli titreşim yapıp o ekrana giriyor ve döngü devam ediyor. Reboot yaptığımda da ilk ekran geliyor ve tekrardan main menu kısmına gidiyor. Ne yapabilirim?

WIN_20260310_16_44_23_Pro.jpg

Telefonu yeniden başlatmak istedim ve buraya girdi daha da açılmıyor sürekli titreşim yapıp o ekrana giriyor ve döngü devam ediyor. Reboot yaptığımda da ilk ekran geliyor ve tekrardan main menu kısmına gidiyor. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2674470

Reisim biraz bekle HyperOS2'ye geri döner. Redmi Note 13 serileri yurt dışı cihazı ise HyperOS3 olmuyor. Bende de aynı sorun var. Eğer HyperOS2'ye döndükten sonra uygulamalar açılmıyorsa izin sorunu varsa tek çözüm telefonu sıfırlamak.

Reisim biraz bekle HyperOS2'ye geri döner. Redmi Note 13 serileri yurt dışı cihazı ise HyperOS3 olmuyor. Bende de aynı sorun var. Eğer HyperOS2'ye döndükten sonra uygulamalar açılmıyorsa izin sorunu varsa tek çözüm telefonu sıfırlamak.

Yurt dışından, nasıl dönecek ki kendiliğinden nasıl oluyor. Wi-Fi yok bu arada bağlanabileceği.

Yurt dışından evet nasıl dönecek ki kendiliğinden nasıl oluyor. Wi-Fi yok bu arada bağlanabileceği.

1 kere reboot yap sonra biraz bekle düzelir.

Yurt dışından, nasıl dönecek ki kendiliğinden nasıl oluyor. Wi-Fi yok bu arada bağlanabileceği.

Wi-Fi'ya gerek yok kendi kendine dönecek o geri dönüş kaydı aldıysa eğer.

İnşallah düzelirde hiç düzelecek gibi değil.

Reis düzelmezse tek çare wipe data yapmak. Oda telefonu sıfırlıyor haberin olsun. Ama büyükihtimal yine sıfırlayacaksın çünkü benim telefon bozulmuştu sıfırlamak zorunda kaldım.

Reis düzelmezse tek çare wipe data yapmak. Oda telefonu sıfırlıyor haberin olsun. Ama büyükihtimal yine sıfırlayacaksın çünkü benim telefon bozulmuştu sıfırlamak zorunda kaldım.

Telefon Bootloop'a girdiği için önce Fastboot moduna aldık (Power + ses kısma). Sonra bilgisayara Xiaomi Mi Flash Tool kurup gerekli driverları yükledik ve telefonu bilgisayara tanıttık. Ardından Redmi Note 13 Pro (garnet) için Fastboot ROM indiriyoruz. İndirdiğimiz .tgz dosyasını çıkarıp Mi Flash programında select ile ROM klasörünü seçiyoruz, alttan save user data seçeneğini işaretleyerek veriler silinmeden flash diyoruz. İşlem yaklaşık 5-10 dakika sürüyor, bitince telefon yeniden başlıyor ve sistem tekrar açılıyor.

Bu yöntemi deniyorum şu anda Fastboot ROM'u indiriyorum 8 GB biraz uzun sürecek 1 saatcik kadar. Ondan sonra işlem işe yararsa haber ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı