Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Selam arkadaşlar, Bugün telefonumu güncellemeyi denedim ve HyperOS 2.0’ı yüklemeyi denedim ama güncelleme yok dedi. Bölgeyi değiştirdim, yine olmadı. Sebebi ne olabilir? Kapağın arkasında 5G yazısı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2025
Selam arkadaşlar, Bugün telefonumu güncellemeyi denedim ve HyperOS 2.0’ı yüklemeyi denedim ama güncelleme yok dedi. Bölgeyi değiştirdim, yine olmadı. Sebebi ne olabilir? Kapağın arkasında 5G yazısı yok.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.844 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2025 #2 Hocam bir daha kontrol eder misiniz bugün bu güncelleme gelmiş: OS2.0.201.0.VNOTRXM (Android 15 Tabanlı) Hocam sistem güncellemesi yaptıktan sonra hız kaybı yaşanmaması açısından telefonunuzu sıfırlayın.
Hocam bir daha kontrol eder misiniz bugün bu güncelleme gelmiş: OS2.0.201.0.VNOTRXM (Android 15 Tabanlı) Hocam sistem güncellemesi yaptıktan sonra hız kaybı yaşanmaması açısından telefonunuzu sıfırlayın.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 Sadece_Emre dedi: Hocam bir daha kontrol eder misiniz bugün bu güncelleme gelmiş: OS2.0.201.0.VNOTRXM (Android 15 Tabanlı) Hocam sistem güncellemesi yaptıktan sonra hız kaybı yaşanmaması açısından telefonunuzu sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bana gelmedi.
Sadece_Emre dedi: Hocam bir daha kontrol eder misiniz bugün bu güncelleme gelmiş: OS2.0.201.0.VNOTRXM (Android 15 Tabanlı) Hocam sistem güncellemesi yaptıktan sonra hız kaybı yaşanmaması açısından telefonunuzu sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bana gelmedi.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.844 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2025 #4 Samed YGZ dedi: Hocam bana gelmedi. Genişletmek için tıkla... Denetlediğiniz halde mi gelmedi?
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #5 Sadece_Emre dedi: Denetlediğiniz halde mi gelmedi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam cihaz Çin cihazı galiba arka kapağında 5G baskısı yok nasıl kontrollü güncelleyebilirim bilgilerini kaybetmeden. Hocam benim cihaz UNOMİXM olarak geçiyor yani Mi kız cihazlarina gelince benim cihazımda mi gelicek
Sadece_Emre dedi: Denetlediğiniz halde mi gelmedi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam cihaz Çin cihazı galiba arka kapağında 5G baskısı yok nasıl kontrollü güncelleyebilirim bilgilerini kaybetmeden. Hocam benim cihaz UNOMİXM olarak geçiyor yani Mi kız cihazlarina gelince benim cihazımda mi gelicek
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.844 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2025 #6 Samed YGZ dedi: Evet hocam cihaz Çin cihazı galiba arka kapağında 5G baskısı yok nasıl kontrollü güncelleyebilirim bilgilerini kaybetmeden. Hocam benim cihaz UNOMİXM olarak geçiyor yani Mi kız cihazlarina gelince benim cihazımda mi gelicek Genişletmek için tıkla... Hocam bence beklemeniz en doğrusu. Yoksa cihaz brick olabilir.
Samed YGZ dedi: Evet hocam cihaz Çin cihazı galiba arka kapağında 5G baskısı yok nasıl kontrollü güncelleyebilirim bilgilerini kaybetmeden. Hocam benim cihaz UNOMİXM olarak geçiyor yani Mi kız cihazlarina gelince benim cihazımda mi gelicek Genişletmek için tıkla... Hocam bence beklemeniz en doğrusu. Yoksa cihaz brick olabilir.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #7 Sadece_Emre dedi: Hocam bence beklemeniz en doğrusu. Yoksa cihaz brick olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam brick nedir? Telefonlardan pek anlamam.
Sadece_Emre dedi: Hocam bence beklemeniz en doğrusu. Yoksa cihaz brick olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam brick nedir? Telefonlardan pek anlamam.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #8 Samed YGZ dedi: Hocam brick nedir? Telefonlardan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Cihaz kullanılamaz hale gelmesi, bende beklemenizi öneririm.
Samed YGZ dedi: Hocam brick nedir? Telefonlardan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Cihaz kullanılamaz hale gelmesi, bende beklemenizi öneririm.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.605 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #9 Yurtdışı cihazsa IMEI atmak için Fake ROM yüklenmiş olabilir, Fake ROM'lar güncelleme almaz.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #10 misty rosetta dedi: Yurt dışı cihazsa IMEI atmak için fake ROM yüklenmiş olabilir, fake ROM'lar güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI falan atidligi yok normal kullanıyoruz hattı çıkarıp denesem atar mı guncelleme?
misty rosetta dedi: Yurt dışı cihazsa IMEI atmak için fake ROM yüklenmiş olabilir, fake ROM'lar güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI falan atidligi yok normal kullanıyoruz hattı çıkarıp denesem atar mı guncelleme?