Redmi Note 13 Pro+ için HyperOS 2.0 gelmiyor

Ultrasyuss

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus modelini satın aldım. İnternette araştırma yaptığımda cihaza genel olarak HyperOS 2.0 geldiğini görüyorum. İnternette ne yaptıysam bir türlü güncelleme almıyorum. Bölgeyi Fas, Mısır, ABD yapıyorum değişen bir şey yok, Beta test dediler onu da yaptım güncelleme yine yok. Cihazda şu an 1.0.1.0.UNOMIXM sürümü mevcut. Pek anladığım işler değil ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus modelini satın aldım. İnternette araştırma yaptığımda cihaza genel olarak HyperOS 2.0 geldiğini görüyorum. İnternette ne yaptıysam bir türlü güncelleme almıyorum. Bölgeyi Fas, mısır, ABD yapıyorum değişen bir şey yok, beta test dediler onu da yaptım güncelleme yine yok. Cihazda şu an 1.0.1.0.unomıxm sürümü mevcut. Pek anladığım işler değil ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gelse ne olacak bir şey değişmedi bekleyin gelir zaten POCO X6Pro'lara bile geleli 2hafta oluyor.

Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus modelini satın aldım. İnternette araştırma yaptığımda cihaza genel olarak HyperOS 2.0 geldiğini görüyorum. İnternette ne yaptıysam bir türlü güncelleme almıyorum. Bölgeyi Fas, mısır, ABD yapıyorum değişen bir şey yok, beta test dediler onu da yaptım güncelleme yine yok. Cihazda şu an 1.0.1.0.unomıxm sürümü mevcut. Pek anladığım işler değil ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam bu soruna genelde fake ROM sebep oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-17-01-46-46-386_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-03-17-01-46-46-386_com.android.settings.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 460
Ekstra yapmamız gereken herhangi bir şey yok o zaman anladığım kadarıyla. İnternette gördüğüm kadarıyla bölge vs değiştirenlerin çoğunluğu almış güncellemeyi. Bu sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim.

Hocam o bölge kısmı yalan Türkiye'deki telefon Türkiye'ye uyar ama ben uğraşmak istiyorum derseniz global ROM atın.

Fake ROM var. Güncelleme kapalı. Cihazın arkasında kapağa işlenmiş CE logosu yoksa ÇİN cihazıdır. Güncelleme yöntemleri var ama güncellersen modem ister, ya da Hint romu kurman gerekir (NFC, eSIM çalımaz). Cihaz global ise de güncellemek için Mi PC Suite ile veya firmware isim değiştirme yöntemi ile güncelleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı