Redmi Note 13 Pro+ ne zaman HyperOS 2.0 güncellemesi alacak?

Sanırım benim telde ROM sıkışması mevcut. İncremental ve açıklama kısmına bakarsanız anlayabilirsiniz. İncremental kısmında v816.0.1.0 unomixx yazıyor açıklamada v816.0.9.0 unomixm yazıyor. Sizce ne olabilir? @Atakan_1 @Mİ10.hype @807914

816 en son gördüğümde ilk açık HyperOS betasındaydı daha sonra normal 1.0 sürümü çıktı stabil belikide ROM'un başka bir isimlendirilme şeklidir güncellemeler sorunsuz ise pek dertlenmeyin bu yazı için.

816 en son gördüğümde ilk açık HyperOS betasındaydı daha sonra normal 1.0 sürümü çıktı stabil belikide ROM'un başka bir isimlendirilme şeklidir güncellemeler sorunsuz ise pek dertlenmeyin bu yazı için.

Güncelleme almıyor ki. 1.0. 9. 0 yükledim hiçbir değişiklik yok. Ablamın Redmi Note 12 HyperOS 2. 0.9.0 geldi.

Yurt dışı Çin cihazı yani. IMEI atılmamış daha. MIUI Türkiye forumunda bana güncellemeye kapalı ROM dendi. Türkçesi full sadece güncelleme almıyor.

Bootloader açıp root ile IMEI yedek alıp tekrar ROM atılabilir bence.

Sanırım benim telde ROM sıkışması mevcut. İncremental ve açıklama kısmına bakarsanız anlayabilirsiniz. İncremental kısmında v816.0.1.0 unomixx yazıyor açıklamada v816.0.9.0 unomixm yazıyor. Sizce ne olabilir? @Atakan_1 @Mİ10.hype @807914

Türkiye sürümü en son 816.0.9.0 sürümünde kalmış zaten son sürüm o telefonun hakkında kısmında sürüm numarası nedir?

Evet güncelleme doğrulanamıyor success hatası veriyor.

Güncellemeyi Mi Flash ile yapmanız gerekli onda da tüm verileriniz silinir bootloader kilidini açmanız vs gerekli diye biliyorum sürümü yüklemek için

Türkiye sürümü en son 816.0.9.0 sürümünde kalmış zaten son sürüm o telefonun hakkında kısmında sürüm numarası nedir?

Güncellemeyi Mi Flash ile yapmanız gerekli onda da tüm verileriniz silinir bootloader kilidini açmanız vs gerekli diye biliyorum sürümü yüklemek için.

Benimki Türkiye ROM'u değil global ROM yüklü. Çin cihazı ve MTK işlemcili olduğu içinde bootloader kilidi açma zor. Bir yerde gördüm telefon Çin ise bootloader kilidi açılmadan sadece Çin ROM'u yüklenebilir dendi. Artık ne kadar doğru bilemem. Xiaomi'nin şu bootloader kilidini eskisi gibi serbest bırakması şart. Yoksa kendi ayağına sıkar. Benim tahminimce. Telefonu satın aldığım yere götüreceğim tanıdık oldu artık. İndirime yaptırırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı