Redmi Note 13 Pro Plus 5G alınır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
15 gündür telefon almak için tarlada çalışıyorum her tarafım yandı kül oldum şimdi telefon alacağım yurt dışı Note 13 Pro Plus 5G buldum.
Malının arkasında duran bir arkadaştan alacağım sıfır ürün 13.000 TL sizce alayım mı düşünceleriniz nelerdir? Aranızda bu telefonu kullanan var mı?

Normalde telefon değişmek gibi bir çabam yoktu lakin elimdeki Redmi 9T artık çok dandik geliyor şarji yine 2 gün gidiyor ama Instagram TikTok'ta kasıyor.

Düşünmeden alınır Cihaz güzel.

kardeşim redmi note 13
pro 5g kullanıyorum ben de 5-6 aydır telefondan memnunum bi sıkıntı yaşatmadı kamerası olsun özellikleri olsun sistem özellikleri olarak da yüksek bir telefon gayet iyi ama şunu da söyleyim imei atılırken bu telefonlara eski telefonlarda ki gibi yazılımsal olarak atılmıyor artık. Telefonun arkasını açarak direnç denilen bir işlem uyguluyorlar ve kalıcı olarak öyle imei atıyorlar bilgin olsun snapdragon işlemcili bir telefon olduğu için firma kaçak telefon satılmasının önüne geçmek amacıyla eskisi gibi imei çakma işlemlerini kendi çapında engelliyor artık

Direnç işleminden sonra suya ve toza dayanıklılık da gidiyor büyük ihtimalle o zaman.

Direnç işleminden sonra suya ve toza dayanıklılık da gidiyor büyük ihtimalle o zaman.

Yani çok da bir şey beklememek lazım. iPhone değil sonuçta. Suya dayanıklı bir telefon değil sıvı temasına dayanıklı bir telefon, ben yaptırdıktan sonra sıvıyla temas etti fakat herhangi bir şey olmadı. Toza dayanıklılık konusuna gelecek olursak da yaptırdığın yere bağlı. Mesela benimki yapıldıktan sonra toza ve sıvı temasına karşı dayanıklı. Aynı fabrikanın yapıştırılan bantları ve silikonları var ben tekrardan yapıştırttım yenisini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda gram kasma istemiyorum sıkıntı çıkmaz değil mi? Uzun yıllar kullanacağım.

Büyük ihtimallede güncelleme almayacağım MIUI 14 de kalacak.

Telefonda gram kasma istemiyorum sıkıntı çıkmaz değil mi? Uzun yıllar kullanacağım.

Büyük ihtimallede güncelleme almayacağım MIUI 14 de kalacak.

Herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca şu an güncel olarak HyperOS 1.0.11.0 sürümünü yani en son güncel sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir kasma donma bir şey yok.

Bir de şöyle bakmak lazım, 13.000 TL'ye telefon alıyoruz. Bu özellikler de bu fiyata da zaten TR'den hernagi bir firmadan telefon almaya kalk, bu fiyata verdikleri telefona gülersin. Sıfır telefonlar ama o kadar dandiikler ki, donma kasma en başta yapmaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 17k sizce alınır mı?
Sıfır kapalı kutu hat takılmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…