Redmi Note 13 Pro Plus 5G alınır mı?

Yerinizde olsam asla ve asla Çin malı ürünlere yaklaşmazdım. Şu an siz de Çin malı üründen şikayetçisiniz. Kısa vadede çok iyi özellikler, çok iyi performans veriyor olabilir ama maximum bir sene sonra o mükemmel özelliklerden eser kalmıyor. Uzun vadede hiçbir albenisi yok. Hiç bulaşmayın derim. Reklamlı arayüz, kalitesiz parçalar, yazılımsal sıkıntılar, hele bir de kaçaksa kapanma derdi falan hiç bulaşmayın bence.

Yerinizde olsam asla ve asla Çin malı ürünlere yaklaşmazdım. Şu an siz de Çin malı üründen şikayetçisiniz. Kısa vadede çok iyi özellikler, çok iyi performans veriyor olabilir ama maximum bir sene sonra o mükemmel özelliklerden eser kalmıyor. Uzun vadede hiçbir albenisi yok. Hiç bulaşmayın derim. Reklamlı arayüz, kalitesiz parçalar, yazılımsal sıkıntılar, hele bir de kaçaksa kapanma derdi falan hiç bulaşmayın bence.

Android tarafında kapanma gibi bir problem olmuyor 2 senedir kullanıyorum hala sıkıntı olmadı.
Ama iPhone sıkıntı.

Neyse dayanacağız mecbur yurt içi 12 nasıl sizce 26k 64 GB sıfır.

İlla iPhone olsun demezseniz yerinizde olsam S23 alırdım mis gibi. Aynı paraya IOS'un eski telefonunu almak var(15, 16ya göre), Samsung'un son model amiral gemisi telefonunu almak var. S23 13 dengi hatta 14e kafa tutuyor. Ben iOS almazdım bu paraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı