Redmi Note 13 Pro Plus 5G HyperOS 2 almadı

Yasin Karaç

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, herkes diyor ki bütün Redmi Note 13 peo Plus 5G modellerine HyperOS 2 geldi diye ama bana gelmedi, nedenini alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar -> Ek ayarlar -> Bölgeyi Amerika Birleşik Devletleri yapın güncellemeleri denetleyin. Gelmezse yeniden başlatıp tekrardan güncellemeleri denetleyin. Bir arkadaşım bu şekilde HyperOS 2.0 almıştı.

Ayarlar -> Ek ayarlar -> Bölgeyi Amerika Birleşik Devletleri yapın güncellemeleri denetleyin. Gelmezse yeniden başlatıp tekrardan güncellemeleri denetleyin. Bir arkadaşım bu şekilde HyperOS 2.0 almıştı.
Diğer ülkelere geçiş yaptım yeniden başlattım olmadı şimdi bunu deniyim olursa geri dönerim

Beklediğim gibi olmadı

İndiada denedim olmadı artık benden günah gitti kral S23 FE alacağım inşallah haftaya iyi cihaz dedim dedim nazar deydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…