Redmi Note 13 Pro Plus ile 13 Pro 5G arasında fark var mı?

Bütçe
10000-12500

Ali8908

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. Aralarında işlemci dışında fark göremedim ayrıca 12.500 TL'yi geçmezse başka telefon önerilerine açığım. 2.el sahibinden ilanları da olur.

Merhaba arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. Aralarında işlemci dışında fark göremedim ayrıca 12.500 TL'yi geçmezse başka telefon önerilerine açığım. 2.el sahibinden ilanları da olur.

İşlemci performansı olarak bile yüzde 60 fark var ekran govde oranı Pro+ da daha iyi şarj kamera kalitesi vs olarak Pro+ daha avantajlı aradaki fiyat farkını bilmediğim için al veya alma diyemem bu noktada.

Evet fark var. 13 Pro+ daha iyi gibbi duruyor. İşlemcisi güzel ve 2.8GHz. Oyunda 12 video izlerken 19 saat dayanıyor 120W hızlı şarjı destekliyor 20dk da şarj oluyor. Suya dayanıklılık IPX8 toza dayanıklılık IPX6. almayı düşünürsen 13 Pro+ daha mantıklı ama para olarak sıkıntı oluyorsa 13 Pro da alınabilir. PUBG falan oynayacağım dersen 60 FPS alırsın ama 90 bilmem.

İşlemci farklı. Plus 5G daha iyi hafıza sistemi 120W hızlı şarj ve Wi-Fi 6 ile geliyor 5G de daha kötü hafıza 67W Wi-Fi 5 var. Ekran süresinde Plus 5G daha iyi. Ama fiyatına asla değmez.
Plus 5G vs 5G
Fiyat artarsa A35 artmazsa Redmi Note 12 Pro 5G.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı