Redmi Note 13 Pro Plus stock ROM nasıl optimize edilir?

Bildirim geç gelmeme sorunun çözümü var. MIUI powerkeeper uygulamasını silince düzeliyor ama ben yapmadım pil ömrü azalmasın diye. Kamerada da dynamic shots (iPhone'da de var) özelliği var extradan diğer özellikler çok önemli değil. Ben olsam bu telefondan iPhone 12'ye geçerdim. iPhone hem kamera hem işlemci olarak daha iyidir yüksek ihtimal. 60 Hz'ye de 1 haftaya alışırsınız. Multilang modülü her şeyi Türkçe yapıyor evet globalden farkı olmuyor. Bir tek ana sayfada widget sayfası ve GetApps Türkçe olmuyor onun da ayrı bir çözümü vardır yüksek ihtimal. Ben Çin ROM'una bayağı alıştım akıcılığına global çok kasıyormuş gibi geliyor bence değer geçmeye. Duvar kâğıtları da aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki Launcher'i kurdum ben bir de ekstradan. Animasyonlar iPhone kadar akıcı oluyor. Uygulamaya tıkladığın gibi açılıyor bekleme yapmıyor hiç.

Peki pil ömrü nasıl gidiyor? Kanka senin cihazında Çin versiyon mu? Bana dediler serverlar kapalı ondan dolayı bootloader kilidi açılmaz dendi. Bir de root olmuyor Çin versiyonlarında. Ya ben ne yapacağım güncellemeye kapalı global ROM yüklü. Anlamadım gitti.

Peki pil ömrü nasıl gidiyor? Kanka senin cihazında Çin versiyon mu? Bana dediler serverlar kapalı ondan dolayı bootloader kilidi açılmaz dendi. Bir de root olmuyor Çin versiyonlarında. Ya ben ne yapacağım güncellemeye kapalı global ROM yüklü. Anlamadım gitti.

Ne alaka? Her ROM'da root olur ben cokkez Bilibili'de gördüm çok rahat atılıyor ve bootloader evet biraz zor ama cihaz MediaTek işlemcili ise bootloader açmanın kaçak yolları var.

Ne alaka? Her ROM'da root olur ben cokkez Bilibili'de gördüm çok rahat atılıyor ve bootloader evet biraz zor ama cihaz MediaTek işlemcili ise bootloader açmanın kaçak yolları var.

Vallahi bilmiyorum. Çin cihazındada yarıyor mu? Benim bildiğim TWRP yüklü ve bootloader açık ise root atmak kolaydır. TWRP ve ROM atma işlemini eskiden hep yapardım. MIUI forum Türkiye'den H.kadioğlu ile konuştum. Umarım ceza yemem.

Vallahi bilmiyorum. Çin cihazındada yarıyor mu? Benim bildiğim TWRP yüklü ve bootloader açık ise root atmak kolaydır. TWRP ve ROM atma işlemini eskiden hep yapardım. MIUI forum Türkiye'den h. Kadioğlu ile konuştum. Umarım ceza yemem.

TWRP gerek yok surumunuzun boot.img dosyasını indirmeniz ve patchlamaniz yeterli olur.

Pil ömrünün global romdan farkı yok bu telefonun işlemcisinden dolayı hızlı bitiyor şarjı. Root'u da magiskten init_boot dosyasını patchleyip init_boot_a ve init_boot_b'ye flashlayınca rootlanıyor. Pc olmadan nasıl yapılır bilmiyorum ama bu telefonda boot.img ile rootlanmıyor. İnit_boot ile rootlanıyor.

Pil ömrünün global romdan farkı yok bu telefonun işlemcisinden dolayı hızlı bitiyor şarjı. Root'u da magiskten init_boot dosyasını patchleyip init_boot_a ve init_boot_b'ye flashlayınca rootlanıyor. Pc olmadan nasıl yapılır bilmiyorum ama bu telefonda boot.img ile rootlanmıyor. İnit_boot ile rootlanıyor.
Bu iki kısma nasıl flashlama yapacağım? Senin telefonunda çin versiyonu değil mi? Çin versiyonu ise bootloader kilidini nasıl açtın? @Mİ10.hype @Atakan_1

Technopat Haberler

Geri
Yukarı