yigithanw3
Centipat
Redmi Note 13 Pro mu yoksa 12t mi alsam daha iyi olur sizce?
Hangi 13 pro 4g mi 5g mi?Redmi Note 13 Pro mu yoksa 12t mi alsam daha iyi olur sizce?
Hangi 13 Pro 4G mi 5G mi?
12t tabii ki.
Telefona yanlış bakmışımda Redmi Note 13 Pro+ modeliymiş yine mi 12t tercih etmeliyim.
5G modeli.
Telefona yanlış bakmışımda Redmi Note 13 Pro+ modeliymiş yine mi 12t tercih etmeliyim.
12T eski bir telefon değil HyperOS falan alacak o yüzden güncellemenin pek sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca günlük kullanım olarak da bence 12T alınmalı çünkü daha iyi serinin telefonu. Bende 11T var annemde Note 13 Pro var uygulama açılma hızı konusunda vb. benim telefon daha önde. 12T'ye muhtemelen anca Redmi Note 14 serisi rakip olabilir o da belki. Redmi serisini oldum olası pek sevemiyorum.İşlemci olarak halen 12T önde fakat güncelleme desteği, kamera ve depolama gibi konularda Redmi Note 13 Pro+ önde. Günlük kullanım olarak alıyorsanız Redmi Note 13Pro+, eğer ben oyun oynayacağım kamerayla işim yok diyorsanız 12T.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.