Redmi Note 13 Pro vs Samsung M34

Bütçe
9000
Makaleler
1
Bu iki telefon arasında hangisi daha mantıklı olur? İkisi de aynı fiyata geliyor, malumunuz Note 13 Pro yurt dışı oluyor. Bunlar dışında öneriniz olur mu? İkinci ele de açığım ama çok kullanılmamış olmasına dikkat ediyorum, bu tarzda bir tane bile düzgün ilan bulamadım.

Bu iki telefon arasında hangisi daha mantıklı olur? İkisi de aynı fiyata geliyor, malumunuz Note 13 Pro yurt dışı oluyor. Bunlar dışında öneriniz olur mu? İkinci ele de açığım ama çok kullanılmamış olmasına dikkat ediyorum, bu tarzda bir tane bile düzgün ilan bulamadım.

Hocam bende A31 kullanıcısıyım son 1 sene haric hiç üzmedi oyun oynamam zaten kamerasıda iyi idare etti ömrüde uzun bataryasıda günde 1 anca takıyorum ama artık yükseltmek istiyorum 2 ay kullanılmıs mi 11 Ultra ve 15 gün kullanılmıs Note 13 Pro+ arasındayım 2 3 güne alacağım 2'sinden birini ama fikir almam lazım yoksa sonradan pişman olurum Note 13 Pro seni üzmez ama vezir de etmez M34'te her sene stabil kullanırsın hafızayı doldurmazsan

Arkadaşım Redmi Note 13 Pro kullanıyor o da yurt dışı, gerçekten taş gibi telefon hocam. Bende aynı düşüncedeyim sizinle. Kesinlikle yurt dışı Redmi 13 Pro diyorum.

Arkadaşım Redmi Note 13 Pro kullanıyor o da yurt dışı, gerçekten taş gibi telefon hocam. Bende aynı düşüncedeyim sizinle. Kesinlikle yurt dışı Redmi 13 Pro diyorum.

Mi 11 ultraya adam 3 taksit yaparak 18 bin cekti. Note 13 Pro+ ise 14475 dedi mi 11 cok cezbetti beni sence hangisini almalıyım arada bence islemci olsun kamera olsun ekran boyutu olsun fark var sen neyi önerirsin hocam

Mi 11 ultraya adam 3 taksit yaparak 18 bin cekti. Note 13 Pro+ ise 14475 dedi mi 11 cok cezbetti beni sence hangisini almalıyım arada bence islemci olsun kamera olsun ekran boyutu olsun fark var sen neyi önerirsin hocam.

Bana kalırsa aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok. Yine de mi 11'e çok hakim değilim yanlış yönlendirmek de istemem. Ben olsam Note 13Pro+ alırdım.

@matrix311907 @811150 Şimdi iyi güzel ama bu Xiaomi telefonlar kasıyor donuyor bildiğimiz üzere. Bende de Xiaomi Mi Note 10 var ve o kasmayı biliyorum. Bu Note 13 Pro acaba aynı problemleri yaşatır mı onun derdindeyim. 13 Pro Plus olanı değil normal 13 Pro olanından bahsediyorum.

@matrix311907 @811150 Şimdi iyi güzel ama bu Xiaomi telefonlar kasıyor donuyor bildiğimiz üzere. Bende de Xiaomi Mi Note 10 var ve o kasmayı biliyorum. Bu Note 13 Pro acaba aynı problemleri yaşatır mı onun derdindeyim. 13 Pro Plus olanı değil normal 13 Pro olanından bahsediyorum.

Hocam o konu beni de bayağı endiselendirdi ama mi Note 10 neredeyse 6 yıllık bir telefon olacak bendeki A31 Samsung eyvallah ama 5.senesini bitiriyor telefonun ömrü diye bir gerçekte var her telefon 3 4 seneden sonra bela olur o yüzden donanımı güzelse al derim Note 13 Pro benim de ilk baktıgımda fiyatından dolayı ama ondansa A35 veya da A55 alırım mi 11 Ultra cok üst düzey geldiginden ona yöneldim yoksa Note 13 Pro+ alacaktım suanlık 2'si arasında kaldım. Ama ben A55 ya da A35 öneririm Note 13 prodansa

@matrix311907 @811150 şimdi iyi güzel ama bu Xiaomi telefonlar kasıyor donuyor bildiğimiz üzere. Bende de Xiaomi Mi Note 10 var ve o kasmayı biliyorum. Bu Note 13 Pro acaba aynı problemleri yaşatır mı onun derdindeyim. 13 Pro Plus olanı değil normal 13 Pro olanından bahsediyorum.

Hocam yani telefonun yaşını da düşününce doğal olarak bir iPhone akıcılığı beklemek saçma olur sanki. Ben 6S kullanıyorum hala arayüzde yağ gibi akıyor ama şöyle bir gerçek var aldığınız telefonun fiyatı bana göre bu devirde para bile değil. Yarım asgari ücrete 3-4 yıl çok rahat götürebilecek bir telefon aldığınızı hesaba katın. Ayrıca ekran 120Hz olduğu için bence 60Hz Xiaomi'ler kadar kasmayı yansıtmaz ileride dahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı