Redmi Note 13 root nasıl atılır?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: Kingston hyper x fury 3200 mhz 8GB DDR4
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Telefonuma root atmak istiyorum ve uygulama giriş animasyonlarını da yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Bir de root atınca banka uygulamalarına girilmiyor mu? Ben Halkbank kullanıyorum, şimdi root atsam Halkbank uygulamasına giremeyecek miyim?

Telefonuma root atmak istiyorum ve uygulama giriş animasyonlarını da yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Bir de root atınca banka uygulamalarına girilmiyor mu? Ben Halkbank kullanıyorum, şimdi root atsam Halkbank uygulamasına giremeyecek miyim?

Root gizleme işlemi yapabilirsiniz banka uygulamaları rootu gizlediğinizde çalışır bir de Play Integrity Fix'i falan uygulamanız gerekir.
Cihaz yurt dışı mi?

Root gizleme işlemi yapabilirsiniz banka uygulamaları rootu gizlediğinizde çalışır bir de Play Integrity Fix'i falan uygulamanız gerekir.
Cihaz yurt dışı mi?

Yurt içi.

Hypersploit kullanarak bootloader kilidinizi açın eğer kullanmak istemezseniz Xiaomi community uygulamasından başvuru yapabilirsiniz ama hep sıra var bir de level konusu falan var.

Hocam peki mesela telefonun garantisi devam ediyor ve bir yeri bozuldu garantiye göndermem gerekti ben bootloader kilidini tekrar açsam orijinal yazılımı kursam garantiye gider mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı