Redmi Note 13 vs POCO X6 Pro

Bütçe
19000

pandanz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kendime yeni bir telefon alacağım genellikle oyun çok nadiren de fotoğraf çekilirim. bütçem 18-19 bin ve bu iki telefon arasında kaldım.

Sizce bu fiyata istediğim özelliğe telefon var mı veya biraz daha para ekleyip X7 Pro mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung A55 öneririm ben X6 Pro ve X3 Pro kullanıdım tavsiye etmem 1 yıl dolmadan yavaşlamaya ve hata vermeye başladı en stabili Samsung telefonlar bu fiyatta.

Son düzenleme:
X6 Pro bende var çok güzel cihaz bugün hyperos 2.0 geldi çok akıcı oldu. Ama bence X7 Pro al.

POCO X7 Pro alın, pişman olmazsınız. 5 aydır POCO X6 Pro kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon, kesinlikle alınır X7 Pro almayacaksanız.

@varlıktx gelen HyperOS 2 güncellemesinin OS sürümü ne acaba hocam?

Tamamdır teşekkür ederim yaklaşık 1 ay daha bekleyeceğim x7 pro için şuan yeni bir telefon olduğu için incelemeleri bekliyorum

Vallaha hocam yazıma emoji atmışsınız ama 1 yıl sonra tekrar görüşelim öyle konuşalım anlamadım herkeste aynı POCO X6 Pro var bir tek bendeki mi kasıyor X3 Pro varkende kasıyordu pixelexperiance room atıp memnun kalmıştım. Acaba Hyper OS 2 ile nasıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…