Redmi Note 13 vs POCO X6 Pro

Bütçe
19000

pandanz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kendime yeni bir telefon alacağım genellikle oyun çok nadiren de fotoğraf çekilirim. bütçem 18-19 bin ve bu iki telefon arasında kaldım.

Sizce bu fiyata istediğim özelliğe telefon var mı veya biraz daha para ekleyip X7 Pro mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, kendime yeni bir telefon alacağım genellikle oyun çok nadiren de fotoğraf çekilirim. Bütçem 18-19 bin ve bu iki telefon arasında kaldım.

Sizce bu fiyata istediğim özelliğe telefon var mı veya biraz daha para ekleyip X7 Pro mu almalıyım?

Samsung A55 öneririm ben X6 Pro ve X3 Pro kullanıdım tavsiye etmem 1 yıl dolmadan yavaşlamaya ve hata vermeye başladı en stabili Samsung telefonlar bu fiyatta.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, kendime yeni bir telefon alacağım genellikle oyun çok nadiren de fotoğraf çekilirim. Bütçem 18-19 bin ve bu iki telefon arasında kaldım.

POCO X7 Pro alın, pişman olmazsınız. 5 aydır POCO X6 Pro kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon, kesinlikle alınır X7 Pro almayacaksanız.

@varlıktx gelen HyperOS 2 güncellemesinin OS sürümü ne acaba hocam?

POCO X7 Pro alın, pişman olmazsınız. 5 aydır POCO X6 Pro kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon, kesinlikle alınır X7 Pro almayacaksanız.

Tamamdır teşekkür ederim yaklaşık 1 ay daha bekleyeceğim x7 pro için şuan yeni bir telefon olduğu için incelemeleri bekliyorum

Vallaha hocam yazıma emoji atmışsınız ama 1 yıl sonra tekrar görüşelim öyle konuşalım anlamadım herkeste aynı POCO X6 Pro var bir tek bendeki mi kasıyor X3 Pro varkende kasıyordu pixelexperiance room atıp memnun kalmıştım. Acaba Hyper OS 2 ile nasıl oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00