Evet hocam taksitle %10 koyuyor üstüne. A16 eski cihaz 2024 de çıkmış Redmi 2025 ilk çeyrek. A36 20 bine geliyor zaten o kadar farka gerek yok bence. A26'nın da 256'sı da 15500, fark yine fazla. Bir tek A17 kalıyor geriye o olabilirdi belki hocam onda da 500 TL fark var. Xiaomi bir de 450 liralık temizlik kiti hediye verdi. Bir de üstüne adaptör kılıf parası evet çok değil ama 1000TL'yi geçiyor fark. Tabii ki ben de katılıyorum Samsung daha güvenilir marka Redmi'yle çok sıkıntı yaşayan var ama bu forumda oluşmuş Redmi önyargısını anlamıyorum, sadece telefon veya Redmi özelinde de değil genel anlamda bir ön yargı durumu var forumda. Redmi'den memnun olan da çok var olmayan da. Ben de çok memnun olan insanlar tanıyorum. Bileşen karşılaştırmadan, neden belirtmeden sadece Redmi almayın demek çok doğru gibi gelmedi bana.
Ben 256 olarak telefonu aldım hocam indirimli fiyatı peşin olarak 13750TL'ye. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, 2 yıl garanti var zaten. Bir sıkıntı çıkarsa tekrar gelir buraya yazarım. Yardım eden etmeye çalışan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.