Redmi Note 14 alınır mı?

• Konuyu başlatan ayz10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 136

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Dedem için telefon arıyoruz 13-14 bin TL fiyat bandında. Önemli olan bir sıkıntı çıkarmasın olabildiğince uzun götürsün. Zaten kullandığı uygulamalar falan çok basit iyi bir şeye gerek yok. Kronik sıkıntısı var mıdır sıkıntı çıkarır mı? Kendi mağazalarında 13750TL'ye veriyorlar. A36 5G baktık taksitle 20000 TL'ye geliyor. Bir de adaptörü kılıfı ayrı olacak. Redmi'de hepsinin kutudan çıkması iyi gibi ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dedem için telefon arıyoruz 13-14 bin TL fiyat bandında. Önemli olan bir sıkıntı çıkarmasın olabildiğince uzun götürsün. Zaten kullandığı uygulamalar falan çok basit iyi bir şeye gerek yok. Kronik sıkıntısı var mıdır sıkıntı çıkarır mı? Kendi mağazalarında 13750TL'ye veriyorlar. A36 5G baktık taksitle 20000 TL'ye geliyor. Bir de adaptörü kılıfı ayrı olacak. Redmi'de hepsinin kutudan çıkması iyi gibi ne dersiniz?

Güzel telefondur. A26 da bakın bence ama. Fiyatı normalden daha yüksek gibi geldi. Taksitli falan mı? Bir de A16 da olabilir bu bütçede deden için daha kolay ve güvenli bir kullanım sağlar. Bir ay önce enişteme A16 aldık gayet memnun telefondan.

Ayrıca telefonun yanına Samsung olursa şarj aleti olarak

Son düzenleme:

Redmi kullanıcısı olarak Redmi'ye yaklaşmayın.

Deden kullanacaksa daha ucuz bir şey al.Samsungun düşük-orta segment telefonlarına bakın redmiden daha iyidir

Güzel telefondur. A26 da bakın bence ama. Fiyatı normalden daha yüksek gibi geldi. Taksitli falan mı? Bir de A17 ya da A16 da olabilir bu bütçede deden için daha kolay ve güvenli bir kullanım sağlar. Bir ay önce enişteme A16 aldık gayet memnun telefondan.
Evet hocam taksitle %10 koyuyor üstüne. A16 eski cihaz 2024 de çıkmış redmi 2025 ilk çeyrek. A36 20 bine geliyor zaten o kadar farka gerek yok bence. A26’nın da 256’sı da 15500, fark yine fazla. Bir tek a17 kalıyor geriye o olabilirdi belki hocam onda da 500 tl fark var. Xiaomi bir de 450 liralık temizlik kiti hediye verdi. Bir de üstüne adaptör kılıf parası evet çok değil ama 1000tl’yi geçiyor fark. Tabiki ben de katılıyorum samsung daha güvenilir marka redmiyle çok sıkıntı yaşayan var ama bu forumda oluşmuş redmi önyargısını anlamıyorum, sadece telefon veya redmi özelinde de değil genel anlamda bir önyargı durumu var forumda. Redmiden memnun olan da çok var olmayan da. Ben de çok memnun olan insanlar tanıyorum. Bileşen karşılaştırmadan, neden belirtmeden sadece redmi almayın demek çok doğru gibi gelmedi bana.
Ben 256 olarak telefonu aldım hocam indirimli fiyatı peşin olarak 13750tl’ye. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, 2 yıl garanti var zaten. Bir sıkıntı çıkarsa tekrar gelir buraya yazarım. Yardım eden etmeye çalışan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.

Evet hocam taksitle %10 koyuyor üstüne. A16 eski cihaz 2024 de çıkmış Redmi 2025 ilk çeyrek. A36 20 bine geliyor zaten o kadar farka gerek yok bence. A26'nın da 256'sı da 15500, fark yine fazla. Bir tek A17 kalıyor geriye o olabilirdi belki hocam onda da 500 TL fark var. Xiaomi bir de 450 liralık temizlik kiti hediye verdi. Bir de üstüne adaptör kılıf parası evet çok değil ama 1000TL'yi geçiyor fark. Tabii ki ben de katılıyorum Samsung daha güvenilir marka Redmi'yle çok sıkıntı yaşayan var ama bu forumda oluşmuş Redmi önyargısını anlamıyorum, sadece telefon veya Redmi özelinde de değil genel anlamda bir ön yargı durumu var forumda. Redmi'den memnun olan da çok var olmayan da. Ben de çok memnun olan insanlar tanıyorum. Bileşen karşılaştırmadan, neden belirtmeden sadece Redmi almayın demek çok doğru gibi gelmedi bana.
Ben 256 olarak telefonu aldım hocam indirimli fiyatı peşin olarak 13750TL'ye. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, 2 yıl garanti var zaten. Bir sıkıntı çıkarsa tekrar gelir buraya yazarım. Yardım eden etmeye çalışan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.

Ben A26'yı zaten 128 olarak demiştim. Yine de sağlık olsun gayet iyi telefondur. Ailem 6 yıldır Redmi kullanıyor tek bir şikayet duymadım. Bu biraz da beklentiyle alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı