Custom ROM Redmi Note 14 Custom ROM atılır mı?

Scania R730 v8

Decapat
Makaleler
3
Yer
İzmir/Aliağa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşleri
Bu konuda %1 bilgim bile yok. Fakat performans kazandırdığını duydum. Nasıl atılır? Garantisi devre dışı kalır mı? IMEI düşer mi? Aklımda bunun gibi bir sürü sorun var cevaplarsanız sevinirim.

Bu konuda %1 bilgim bile yok. Fakat performans kazandırdığını duydum. Nasıl atılır? Garantisi devre dışı kalır mı? IMEI düşer mi? Aklımda bunun gibi bir sürü sorun var cevaplarsanız sevinirim.

Garanti dışı kalıyor Türkiye kayıtlıysa IMEI sorun çıkmaz ama o cihaz MTK chipset olduğu için dediğiniz olay pek mümkün değil. Anca taiwan veya endonesia ROM deneyebilirsin.

Garanti dışı kalıyor Türkiye kayıtlıysa IMEI sorun çıkmaz ama o cihaz MTK chipset olduğu için dediğiniz olay pek mümkün değil. Anca taiwan veya endonesia ROM deneyebilirsin.

Taiwan ROM nasıl bir şey hocam?

Cihaz TR. kayıtlı.

Taiwan ROM nasıl bir şey hocam?

Cihaz TR. Kayıtlı.

Örnek verdim bölgesel farklılıklar var mesela Xiaomi Çin versiyonunda birçok özellik varken ve daha akıcıyken globalde Çin kadar akıcı olmuyor gibi artılarını eksilerini iyi araştır analizini yap kurmak ya da kurmamak sana kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı