Redmi Note 14 Pro vs Note 13 Pro 5G

Eğer çok oyun oynamıyorsan seni üzmeyecek ve uzun süre gönül rahatlığıyla gitsin dersen Samsung al geç uzun sürede asla üzmez günlük kullanımda.

Yurt dışı almayı düşünüyorum ve yaşadığım şehirde sıfır yurt dışı olarak sadece iPhone S24 veya Xiaomi geliyor

Ne almalıyım sizce daha önce Note 12 peo 5G kullanıyordum ve memnundum.

Bütçeni göremedim bir yerde. Net bütçe verirsen biraz bakarım ancak almayı düşündüğün cihaz kadarsa bütçen biraz problem. GT20 Pro öneren arkadaşa katılıyorum. Oyun işin içine girecekse daha efektif olur.

Yukaridaki arkadaşın dediği gibi Note 14 Pro 4G'yse direkt olarak ele, onun harici GT20 ile oyunlarda daha çok verim alırsın Pro 30 Pro bulursan şahane olur. Extra olarak direnç işleminden uzak dur. Note 12 Pro 5G modelini niye bıraktınız?
anneme verdim kullanması için bende yeni telefon bakarken yeni birşey deniyim diyorum

Bütçeni göremedim bir yerde. Net bütçe verirsen biraz bakarım ancak almayı düşündüğün cihaz kadarsa bütçen biraz problem. GT20 Pro öneren arkadaşa katılıyorum. Oyun işin içine girecekse daha efektif olur.

Bütçeyi 10 çıkarmam pek mümkün değil söylediğim GT 20 Pro da 2. el ben ise sıfır ürün almak istiyorum sonradan satıcının gizlediği bir sorun çıkarsa diye 2. el ürünlere yönelmiyorum
Bütçem 9k

Yurt dışı almayı düşünüyorum ve yaşadığım şehirde sıfır yurt dışı olarak sadece iPhone S24 veya Xiaomi geliyor.

Hocam artık yurt dışı telelfon almaşı biraz daha sıkıntı ama siz bilirsiniz. Bende yurt dışı düşünüyordum sonra vazgectim Samsung aldım bütçeme yeten.

Anneme verdim kullanması için bende yeni telefon bakarken yeni bir şey deneyeyim diyorum.

Bütçeyi 10 çıkarmam pek mümkün değil söylediğim GT 20 Pro da 2. el ben ise sıfır ürün almak istiyorum sonradan satıcının gizlediği bir sorun çıkarsa diye 2. el ürünlere yönelmiyorum.
Bütçem 9K.

12 Pro+ 5G modelinden memnunsan hocam Note 13 Pro+5G modelini al genel olarak biraz daha üst bir deneyim yaşayacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı