Kuzeythewarrior
Femtopat
Daha fazla
5-10 dakikada kapanması normal değil, telefon yurtdışı mı yoksa mediamarkt gibi yerlerden mi aldın?Redmi Note 14 yeni aldım, daha yeni açtım. Şarjı 50’ydi; 5-10 dakika bile kurulum gerçekleştiremeden kapandı. Gittim şarja taktım, 30 saniye falan sonra otomatik SIM girme yerine girmiş. SIM’i girdim, yine kurulum yaptım. Baktım, şarj su akar gibi bitiyor; 7-8 dakika geçti, 7 şarj azaldı, sonra da kapandı. İade etmeyi düşünüyorum yarın veya ertesi gün önerilere göre.
trendyoldandan aldım sıfır5-10 dakikada kapanması normal değil, telefon yurtdışı mı yoksa mediamarkt gibi yerlerden mi aldın?
sarj kalibresiyle falan uğraşmama gerek yok demi direkt iade edim@Kuzeythewarrior iade etmelisin. Açıkca belirt ne sorunu olduğunu, yardımcı olacaklardır.
Şarj kalibresiyle falan uğraşmama gerek yok değil mi direkt iade edeyim.
Şarjı yüzde 50 iken kapanması dediğine göre hiç normal değil. İade et veya yenisini talep et. Bana kalırsa Samsung tarafına geç.
Bütçe?
Samsung Galaxy A16 (4 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy A16 SM-A165F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Samsung Galaxy A26 5G (6 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy A26 5G SM-A266B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Samsung Galaxy A36 5G (128 GB)
Samsung Galaxy A36 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçene göre uygun olanı seçebilirsin. 36 önerimdir.