Redmi Note 14S alınır mı?

Bütçe
20 bin TL.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar selam. Bir yakınım, bu telefonu almak istediğini söyledi. Net bir bilgim olmadığı için de cevap veremedim. Sizce alınır mı? Çekinmeden fikir, düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bu konuyu okuyacak, konuyu okuduktan sonra da kendi kararını ona göre verir. Onun adına konu açıyorum.

O bütçede Redmi serisinden bir cihaz alınmaz, işlemcisi kötü. Honor 400 veya A56 cihazlara yönelmesi çok daha mantıklı olur.

Bu cihaz da 19 bin TL galiba. 20 bin TL verebileceğini söylemişti.

Honor 400 çoğunlukta. Başka önerisi olan var mıdır?

Honor 400 çoğunlukta. Başka önerisi olan var mıdır?

Oyun için POCO X6 Pro 5G olabilir 12 GB RAM 512 GB depolama MediaTek Helio dimensty 8300 işlemci 120 Hz AMOLED ekran fiyat ise 17.999 TL civarı kamera için ise Honor 90 olabilir 12 GB RAM 512 GB depolama Snapdragon 7 gen 1 işlemci 200 MP kamera fiyat 19.800 TL civarı veya S21 FE 5G olabilir iyi günler.

Arkadaşlar selam. Bir yakınım, bu telefonu almak istediğini söyledi. Net bir bilgim olmadığı için de cevap veremedim. Sizce alınır mı? Çekinmeden fikir, düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bu konuyu okuyacak, konuyu okuduktan sonra da kendi kararını ona göre verir. Onun adına konu açıyorum.

Bu fiyat bandında çok saçma bir seçim olur diye düşünüyorum. Honor 400 veya A56 almasını öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı