Redmi Note 5 Pro (whyred) stabil ROM önerisi

GAPPS'i, önergelere uyarak sistemi çalıştırmadan önce yüklüyorum. Boot etmeden GAPPS kurun yazmış LineageOS sitesi. GAPPS'te falan sorun vardır diye GAPPS dahil HavocOS sürümünü yükledim yine aynı.
Hocam hangi sürüm kuruyorsunuz? ARM, ARM64 veya x86?

ARM64. GAPPS dahil olan ROM'ların içinde de ARM64 varmış.
ARM deneyin diyeceğim fakat birileri gelip telefon ARM64 ise neden onu kuruyorsunuz vb. diyecektir. Sizin kararınız isterseniz deneyebilirsiniz GApps ile alakalı bir sorun bu.

ARM deneyin diyeceğim fakat birileri gelip telefon ARM64 ise neden onu kuruyorsunuz vb. diyecektir. Sizin kararınız isterseniz deneyebilirsiniz GApps ile alakalı bir sorun bu.
Hocam denedim fakat kurulmadı.

Hocam nedense anlamadım. Biraz araştırayım.
Telefonu değiştirme vaktim gelmiş fakat bütçem yok maalesef. Böyle idare etmeye çalışıyorum.

Teşekkürler bu arada hocam. Çözülürse çok mutlu olacağım.

PEX denerken sunu yapabilirsiniz, bende ise yaramisti, ROM yukluyken Gapps flaslayin. Gapps flaslanirken ROM'daki Gapps'i siliyor ve kendisini yukluyor. DotOS, ResurrectionRemix, Corvus veya Arrow deneyebilirsiniz.

PEX denerken sunu yapabilirsiniz, bende ise yaramisti, ROM yukluyken Gapps flaslayin. Gapps flaslanirken ROM'daki Gapps'i siliyor ve kendisini yukluyor. DotOS, ResurrectionRemix, Corvus veya Arrow deneyebilirsiniz.
Hocam tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…