Redmi Note 5 Pro (whyred) stabil ROM önerisi

Hocam elinizde boşta olan bir SD kart var mı? Eğer varsa başka bir telefondan dosyayı atıp telefona atıp kullanabilirsiniz.
Elimde şu an boşta SD kart yok hocam maalesef. Xiaomi Mi Tool'dan unbrick kısmına basıp önce MIUI yükleyip sonra custom ROM atsam çözebilir miyim bu sorunu? Çünkü TWRP'ye de giremiyorum şimdi. Telefonun tuşlarıyla olmuyor.

Elimde şu an boşta SD kart yok hocam maalesef. Xiaomi Mi Tool'dan unbrick kısmına basıp önce MIUI yükleyip sonra custom ROM atsam çözebilir miyim bu sorunu? Çünkü TWRP'ye de giremiyorum şimdi. Telefonun tuşlarıyla olmuyor.
Evet hocam çözersiniz dosyayı silinmeyecek olan bir yere atın.

Evet hocam çözersiniz dosyayı silinmeyecek olan bir yere atın.
Tamamdır hocam. Sonrasında Custom ROM'u TWRP ile mi kurayım yoksa Mi Tool'dan direkt kurayım mı? Farkeder mi?

MIUI kurdum Mi logosunda bekliyor hâlâ delireceğim şimdi. Açıldı sonunda.

Tamamdır hocam dosyayı atın ve tekrar deneyin TWRP üzerinden kurmayı.
Hocam TWRP kuruyorum ama yerine Mi Recovery geliyor yine.

Telefonu nasıl açarsam açayım Fastboot yazıyor delireceğim şimdi.

XiaoMi Tool ile 2.kez MIUI kurup sorunu çözmek durumunda kaldım :D

HavocOS kurdum şimdi, deneyimleyip konuyu güncelleyeceğim.

Kullandığım araçlar:

HavocOS da bana yaramadı. Android 10, Lineage tabanlı olmayan ROM önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam TWRP kuruyorum ama yerine Mi Recovery geliyor yine.

Telefonu nasıl açarsam açayım Fastboot yazıyor delireceğim şimdi.

XiaoMi Tool ile 2.kez MIUI kurup sorunu çözmek durumunda kaldım :D

HavocOS kurdum şimdi, deneyimleyip konuyu güncelleyeceğim.

Kullandığım araçlar:

HavocOS da bana yaramadı. Android 10, Lineage tabanlı olmayan ROM önerebilir misiniz?
Hocam ne sorun yaşıyorsunuz anlatır iseniz yardım edebilirim.

Hocam ne sorun yaşıyorsunuz anlatır iseniz yardım edebilirim.
Google hizmetleri duruyor, telefon kendi kendine yeniden başlıyor. Acaba Android 11 fazla mı geldi telefona?

Google hizmetleri duruyor, telefon kendi kendine yeniden başlıyor. Acaba Android 11 fazla mı geldi telefona?

Bana da aynısı oldu geçen gün kurduğum ROM üzerinde. Hocam telefona ROM'u attıktan sonra telefonu açıp sonra tekrar kapatıp GApps mı yüklüyorsunuz yoksa yükledikten az bir süre sonra GApps mi kuruyorsunuz?

Bana da aynısı oldu geçen gün kurduğum ROM üzerinde. Hocam telefona ROM'u attıktan sonra telefonu açıp sonra tekrar kapatıp GApps mı yüklüyorsunuz yoksa yükledikten az bir süre sonra GApps mi kuruyorsunuz?
GAPPS'i, önergelere uyarak sistemi çalıştırmadan önce yüklüyorum. Boot etmeden GAPPS kurun yazmış LineageOS sitesi. GAPPS'te falan sorun vardır diye GAPPS dahil HavocOS sürümünü yükledim yine aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı