Çözüldü Redmi Note 6 Pro vs Galaxy M20 vs Nokia 5.1 Plus

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sarkasian

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Nokia 5.1 Plus şuan 1000 lira civarında, M20 ve Redmi N6P'nun fiyatı 1250 lira. Üç cihaz arasında gidip geliyorum. Donanımsal olarak N6P en iyisi sanırım ama One UI 2.0 çok çekici geliyor. Daha önceden bir Lumia kullanmıştım teknik detayları kağıt üzerinde düşük olsa da fiyatına göre çok kaliteli telefondu bu yüzden Nokia aklıma girdi ayriyeten Glance Screen (always on display) olması da ilgimi çekiyor. Sizce hangi telefonu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Not 6 Pro arkadaşım kullandı telefonda oyun oynarım vs. Diyorsan uzak durmanı tavsiye ederim. Telefonunu şarja takıp 10 dk sonra tekrar açmayı denediğinde Anakart yanmıştı su teması vs. Olmadan.
Geçmiş olsun. Bu tür arızaları araştırınca Xiaomi'den tırstım biraz, ha tabii ben Redmi Note 8'e yükseltmeye karar vermiştim ama emin değilim hala. Bugün sadece RN8'i inceleme fırsatım oldu ve gayet beğendiğimi söyleyebilirim ancak onda da sorun yaşayan insanlar olmuş, aklımda soru işareti yarattı.
Kardeşimde Redmi Note 8 Pro var. Almadan önce "Pro'ya gerek yok, Note 8 de ihtiyacını görür." diyordum. Fakat işin aslı öyle değil. Bence Redmi Note 8 çok iyi bir cihaz değil. Okuduğum yorumlara göre cihaz Snapdragon 665'in hakkını verememekteymiş. Ayrıca Redmi Note 6 Pro ile arasında kamera yönünden ahım şahım bir fark göremedim. Ha, paranın yettiğinin en iyisini almak tabii ki daha mantıklı. Ben olsam Realme 5 Pro veya Realme 3 Pro alırdım. Şunu da ekleyeyim, cihazımdan memnunum ben. Babam "Kendine yeni al, ben kullanırım onu." dese de cihazımdan vazgeçemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı