JETTİN ULTİSİ
Hectopat
12.5 resmi olarak ne zaman telefonlara dağıtılır? Redmi Note 7 için.
Daha belli değil. Redmi Note 8 Pro'ya geldi. Çok uzak değil.
Daha belli değil. Redmi Note 8 Pro'ya geldi. Çok uzak değil.
Hocam Redmi Note 7 içinde geldi fakat link üzerinden yükleniyor ben merak ettiğim cihazın kendi güncellemesi üzerinden yapması ne zaman gelir?
Link üzerinden yükleniyor dediğiniz Çin betasıdır. Kendi güncellemesi dediğiniz ota. Ota üzerinden güncellemenin ne zaman geleceği belli değil.
Şimdi tekrar baktım sanırım global için yayınlanmış. Bunun gibi büyük güncellemeler yayınlandıktan sonra belli bir kişi tarafından yüklenir, sonrasında güncellemeyi genelde geri çekerler. Yükleyen kişilerden herhangi bir hata geribildirimi gelmez ise güncellemeyi tekrar yayınlarlar. Global için çıktıysa, güncelleme geri çekildiyse ve hata yoksa tahmini maksimum 1 hafta içerisinde geri gelecektir. İsterseniz linkten de yükleyebilirsiniz. Ota'ya gelecek olan güncellemenin aynısı zaten.
Yükleyebilirsiniz hiçbir farkı olmaz.Sizin tavsiyeniz nedir? Link üzerinden yüklemeli miyim?
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum tekrardan ama güvenlik açısından sıkıntı olmaz demi?Kafama çok takıyorum tekrardan kusura bakmayın.Yükleyebilirsiniz hiçbir farkı olmaz.
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum tekrar ama güvenlik açısından sıkıntı olmaz değil mi? Kafama çok takıyorum tekrar kusura bakmayın.
Ne kusuru hocam. Güvenlik açısından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hatta yeni güvenlik yaması bile gelmiş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.