Redmi Note 7 alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Yarın Hepsiburada üzerinden telefon alacağım. Uzun süredir Redmi Note 7 düşünüyordum. Son kez sorayım dedim. Alınır mı? Fiyatı için demiyorum. Eskileri ve artıları nelerdir? Aldıktan sonra pişman olmayayım. Başta cihazı kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum. On numara telefon derler ya fiyatına göre. Oyle. Stabil, ısınmaz, bataryası muazzam. Ekran yeterli ( güneş altında sıkıntılı )

Dostum çok araştırdım. Yaklaşık 1-2 haftadır piyasadaki orta ve üst segment telefonların hepsini taradım diyebilirim hani olur da bütçem değişebilir ve başka bir telefon da düşünebilirim diye. Honor 9X - Redmi Note 7 ve Redmi Note 8 Pro arasında kalmıştım en son. Note 8'in ve Honor 9X'in ne zaman Türkiye'ye geleceği belli olmadığı ve ortada hali hazırda kendini kanıtlamış bir telefon olduğu için Redmi Note 7 tercih edeceğim ben de.

Almayı düşündüğünüz Redmi Note 7 hangi versiyon acaba?
128/4 veya 64/4 ise evet bende size katılıyorum bu aralıkta gayet güzel bir telefon geçen ay arkadaşıma aldırttım arada bir teşekkür mesajları alıyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı