Cihazım (Redmi 7a) Android 10 aldıktan sonra 12 saat olan pil süresi 8'i zor görüyor. Sizde de böyle sorunlar oldu mu? Redmi Note 7 kullanan arkadaşımda bundan şikayetçi.
Cihazım (Redmi 7a) Android 10 aldıktan sonra 12 saat olan pil süresi 8'i zor görüyor. Sizde de böyle sorunlar oldu mu? Redmi Note 7 kullanan arkadaşımda bundan şikayetçi.
Redmi Note 7'ye MIUI 12'nin yarısını gönderdiler sanırım. Altta çıkan iPhone çubuğu ve bazı animasyonlar var.Redmi Note 7 kullanıyorum. Android 10 güncellemesinden sonra uygulamarı açıp kapatırken kasma yapıyor. Bu da beni sinir ediyor.
1 2 aya kadar benim telefonuma MIUI 12 güncellemesi gelecek. Umarım o zaman çözülür. Yoksa LineageOS kuracağım.
Bende öyle bir şey yok. Hala MIUI 11 var.Redmi Note 7'ye MIUI 12'nin yarısını gönderdiler sanırım. Altta çıkan iPhone çubuğu ve bazı animasyonlar var.
Bende yok.Redmi Note 7'ye MIUI 12'nin yarısını gönderdiler sanırım. Altta çıkan iPhone çubuğu ve bazı animasyonlar var.
Bende öyle bir şey yok. Hala MIUI 11 var.
Bunu sevmiyorum. Babamın Iphone XR'sinde de kullanamayıp gıcık olmuştum. Sanal tuşları daha kullanışlı buluyorum.Tam ekran hareketlerine geçin
Ben tam ekran deneyimi açısından kullanıyorum sadece denemeniz için söylemiştim. Güzel bir özellik şu anlık Redmi Note 7'ye geldi.Bunu sevmiyorum. Babamın Iphone XR'sinde de kullanamayıp gıcık olmuştum. Sanal tuşları daha kullanışlı buluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.