Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 16 Haziran 2023 #1 TikTok, FIFA gibi uygulama-oyunlara girince telefon çöküyor. Çözümü var mı?
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 778 Çözümler 10 Yer Bodrum 16 Haziran 2023 #2 Paşalıı dedi: TikTok, FIFA gibi uygulama-oyunlara girince telefon çöküyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Android olduğu için pek anlamam ama uygulamaların önbelleğini temizlemekte fayda var. Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: TikTok, FIFA gibi uygulama-oyunlara girince telefon çöküyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Android olduğu için pek anlamam ama uygulamaların önbelleğini temizlemekte fayda var.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Format at. Artı 0 Eksi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Paşalıı dedi: TikTok, FIFA gibi uygulama-oyunlara girince telefon çöküyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet-Android Sistem Webview Kaldır kaldırılmıyor ise tüm verileri temizleye basın.Formata Gerek Yok Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: TikTok, FIFA gibi uygulama-oyunlara girince telefon çöküyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet-Android Sistem Webview Kaldır kaldırılmıyor ise tüm verileri temizleye basın.Formata Gerek Yok
KS KS Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 18 Haziran 2023 #5 Silinen üye dedi: Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet-Android Sistem Webview Kaldır kaldırılmıyor ise tüm verileri temizleye basın.Formata Gerek Yok Genişletmek için tıkla... Usta telefon komple bayıldı artık. Sadece sarjda iken kullanabiliyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet-Android Sistem Webview Kaldır kaldırılmıyor ise tüm verileri temizleye basın.Formata Gerek Yok Genişletmek için tıkla... Usta telefon komple bayıldı artık. Sadece sarjda iken kullanabiliyorum.
Akeno Himejima Yoctopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 14 18 Haziran 2023 #6 Paşalıı dedi: Usta telefon komple bayıldı artık. Sadece sarjda iken kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Pilde sıkıntı var o zaman. Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Usta telefon komple bayıldı artık. Sadece sarjda iken kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Pilde sıkıntı var o zaman.
KS KS Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 18 Haziran 2023 #7 Akeno Himejima dedi: Pilde sıkıntı var o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamirci şerefsiz oğlu orjinal e 450 Tl dedi ödedim. Orjinal takmamış muhtemelen. Artı 0 Eksi
Akeno Himejima dedi: Pilde sıkıntı var o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamirci şerefsiz oğlu orjinal e 450 Tl dedi ödedim. Orjinal takmamış muhtemelen.
Akeno Himejima Yoctopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 14 18 Haziran 2023 #8 Paşalıı dedi: Tamirci şerefsiz oğlu orjinal e 450 Tl dedi ödedim. Orjinal takmamış muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İnternetten bulup alabilirsin. Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Tamirci şerefsiz oğlu orjinal e 450 Tl dedi ödedim. Orjinal takmamış muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İnternetten bulup alabilirsin.