Redmi Note 7 EDK2 ile Linux çalıştırılabilir mi?

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Normalde bu cihaz için bir EDK2 Port'u var. eMMC ve Clock bile fixlenmiş durumda.
Bkz: GitHub - serdeliuk/edk2-lavender: EDK2 for Redmi Note 7
Bu cihazda Linux çalıştırılabilir mi veya Windows? Birkaç gun sonra bu cihazi alacagim ve main, ana cihazim olarak kullanacagim. WinPE boot edilmis, DISM komutlari ile Windows 10 kursak olur mu? ACPI tablosu da islenmis ayrica.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bu cihaz için bir EDK2 Port'u var. eMMC ve Clock bile fixlenmiş durumda.
Bu cihazda Linux çalıştırılabilir mi veya Windows? Birkaç gun sonra bu cihazi alacagim ve main, ana cihazim olarak kullanacagim. WinPE boot edilmis, DISM komutlari ile Windows 10 kursak olur mu? ACPI tablosu da islenmis ayrica.

Neden böyle bir isteğiniz var ve de benim şu anda elimde olan tel de Note 7 Instagram'da bile ısınıyor

Niye? WinPE boot edilmiş, ayrıca bir şey sormak istiyorum. Bu konularda bilgin var mı? Yoksa cevap vermekten vazgeç.
Evet dersem yalan olur ama hayır desemde yalan olur denemelerimde hep anakart yaktım ilk başta olucak gibi gözüküyor ama sonra yanıyor(anakartı yanmış note7 im den yazıyorum)

Evet dersem yalan olur ama hayır desemde yalan olur denemelerimde hep anakart yaktım ilk başta olucak gibi gözüküyor ama sonra yanıyor(anakartı yanmış note7 im den yazıyorum)
Bir isi yapmadan iki defa dusunun diye bosuna demiyoruz. Anakart bosu bosuna yanmaz, ozellikle EDK2'de hic yanmaz. Ancak Windows boot edersen sicakliktan yanabilir ona da yanar mi yanmaz mi emin degilim. Ne oldu da yaktiniz?

Kurabilirsin tabi. Ama o ölü bir repo. Bu en iyisi ve güncel. Nasıl yapılacağı yazıyor her şeyin:
1738156472780.png

Kurabilirsin tabi. Ama o ölü bir repo. Bu en iyisi ve güncel. Nasıl yapılacağı yazıyor her şeyin:
Eki Görüntüle 2410579
Teşekkürler, Redmi Note 8 ginkgo için bir repo var mı peki? Yaşadığım ilde Redmi Note 7 yaygın değil. Redmi Note 8'i bulabilirim gibi ancak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı