Redmi Note 7 nasıldır?

Gerçekten fiyatına göre harika bir telefon. UsenBenchmark'tan yanlış hatırlamıyorsam bataryası 5000 puan almıştı ve performans telefon ısınmasına rağmen neredeyse hiç düşmüyor, gerçekten fiyat performans ürünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı deneyimi konusunu açıp okuyabilirsin, linkini eklerim birazdan.
Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon diye tahmin ediyorum. Ben de gerekli araştırmalar neticesinde bu ürünü almaya karar verdim. Mutlu mesut kullanıyorum :) Kamera performansı da tatmin etti kesinlikle. Video çekmekten yana beklentin yuksek değilse geri kalan detaylar kesinlikle tatmin edecektir seni :) Hayırlı olsun diyebiliriz yani.

Kullanıcı deneyimi konusunu açıp okuyabilirsin, linkini eklerim birazdan.
Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon diye tahmin ediyorum. Ben de gerekli araştırmalar neticesinde bu ürünü almaya karar verdim. Mutlu mesut kullanıyorum :) Kamera performansı da tatmin etti kesinlikle. Video çekmekten yana beklentin yuksek değilse geri kalan detaylar kesinlikle tatmin edecektir seni :) Hayırlı olsun diyebiliriz yani.
Hocam hep aynı telefonlar ellerimize geçiyor. Sizde G2 varken bende de vardı (sonra G3'e geçtim) ve şimdi de Redmi Note 7 kullanıyoruz ortak olarak. :) Ve ikimiz de bisiklet tutkunuyuz. :) Kaderdaşız sizinle hocam resmen. :)

Redmi Note 7 gayet iyi bir telefon. 2-3 haftadır kullanıyorum ve gayet işimi görür düzeyde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı