Ben de anneme aldım, kendisi gayet memnun. Tabi sadece günlük işler için kullanıyor ama hiçbir kasma vesaire rastlamadım gayet stabil. Reklam konusunda ise evet var ama her gün kullanmadığınız uygulamalarda rastgeldim ben hep.
Telefon normalde 12MP fakat özel bir piksel dizilimi var o yüzden 48 diyorlar, ayrıca Gcam yüklersen videoyu 4k çekebiliyorsun. Hiçbir Root işlemi gerekmeden yükleyebiliyorsun ve gece modu uçuyor gidiyor telefonda. 4GB RAM ile kasma yaşamadım ben ama genelde 2GB boşta oluyor gezinmelerde. Oyun performansına bir şey diyemeyeceğim denemedim. Bataryası da bana sorun yaratmadı tabii nasıl kullandığınıza bağlı ama sorun yaşayan görmedim internette. Renk olarak eğer kılıfla kullanacaksanız siyah rengini, kılıfsız kullanacaksanız mavi rengini öneririm. Ayrıca mavi çok güzel gözüküyor eğer tercih ederseniz pişman olacağınızı sanmıyorum.Telefon nasılMavi renk ise telefon mavi renk nasıl duruyor ? Kamera, batarya performansları nasıl ? Facebook, İnstagram ve Chrome açık iken kasmalar oluyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.