Redmi Note 7 nasıldır?

Makaleler
3
Forumda bu konu ile alakalı 2. Postum. Yarın almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır? Ya da GS sorunu kronik mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi renk alacaksınız?

Kendim 4 aydır kullanıyorum herhangi bir problemini görmedim çok memnunum mavi rengini öneririm kesinlikle.

Gerçekten fiyatına göre harika bir telefon. UsenBenchmark'tan yanlış hatırlamıyorsam bataryası 5000 puan almıştı ve performans telefon ısınmasına rağmen neredeyse hiç düşmüyor, gerçekten fiyat performans ürünü.

Kullanıcı deneyimi konusunu açıp okuyabilirsin, linkini eklerim birazdan.
Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon diye tahmin ediyorum. Ben de gerekli araştırmalar neticesinde bu ürünü almaya karar verdim. Mutlu mesut kullanıyorum Kamera performansı da tatmin etti kesinlikle. Video çekmekten yana beklentin yuksek değilse geri kalan detaylar kesinlikle tatmin edecektir seni Hayırlı olsun diyebiliriz yani.

Hocam hep aynı telefonlar ellerimize geçiyor. Sizde G2 varken bende de vardı (sonra G3'e geçtim) ve şimdi de Redmi Note 7 kullanıyoruz ortak olarak. Ve ikimiz de bisiklet tutkunuyuz. Kaderdaşız sizinle hocam resmen.

Redmi Note 7 gayet iyi bir telefon. 2-3 haftadır kullanıyorum ve gayet işimi görür düzeyde.

Sorun yaşayan da var yaşamayan da var. Ben de kararsız kalıyorum sürekli. Yok güç tuşu düştü diyenler var yok ghost screen diyenler var falan. Sorunsuz bir telefon yok ki piyasada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…